Adem sonuçtan çok memnun

26 Mayıs 2023 13:04
Adem'in Teşekkür Mesajı
“İlginizden dolayı teşekkür ederim.”

Yaklaşık 3 yıl önce aldığım Uğur 7246 derin dondurucuya ait mekanizmalı kapı kolu dondurucuyu açmaya çalıştığım sırada (kuvvet uygulamadı ) kırıldı. Müşteri hizmetleri ile görüştüm bana Erzurum servisle görüş diye numara verdiler ancak. Servis kol ücreti olarak 650 TL tutar talep etti. Ürünün 7 yıl garantisi var ve kesinlikle kullanıcı hatası zorlama ile kırılma değil. Uğur kalitesine güvenerek aldığım ürünün garantisi devam etmesine rağmen arkasında durmadı. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

26 Mayıs 2023 15:03 (Şikayetten 1 saat sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

27 Mayıs 2023 15:13

Şikayetim yayına girer girmez Uğur Soğutma yetkilileri arayarak sorunu çözeceklerini belirtip bugün sabah itibariyle sorunu çözdüler. Teşekkür ederim.

27 Mayıs 2023 15:14

İlginizden dolayı teşekkür ederim.

Kazim
Kazim

Adem arkadaşın olduğu gibi aynı derin dondurucu kolun alt kısmı kırıldı garantisi devam ediyor banada yardımcı olmanızı bekliyorum tesk

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 21:52
Alaaddin sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 19:18
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 18:01

Uğur Soğutma Kategorileri