Mushap sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 13:44

Uğur Derin Dondurucu ued 7246 dtk nf D/S a+

İlgili derin dondurucuyu 2019 yılından beri sorunsuz kullanmaktayız. Fakat mekanizmalı olarak tasarlanan kapı kolu o kadar sıkıntılı ki dolabın kapağını tutmadan açıyorduk kırılmasın diye. Fakat geçen gün kapı kolunu kullanarak derin dondurucuyu açarken kol elimde kaldı. Daha sonra müşteri temsilcisini aradım. Standart bir bant kaydı gibi "bu bir kullanıcı hatasıdır ve garanti kapsamına girmemektedir" ifadelerini bana kullandılar. Bende dedim ki "nereden biliyorsun kullanıcı hatası olduğunu". Firma öyle bir kapı kolu yapmış ki bu yıla kadar kırmadan kullandığımız için bize ödül bile vermesi lazım. Firmanın kırılmak üzere tasarlanmış bu kapı koluna sahip derin dondurucusunu aldığım için beni suçlar tarzda bu şekilde ifadeler kullanılması hiç hoş bir durum değil. Teknik servisin numarasını verdiler ve iletişime geçip yardım istememi söylediler. Yetkili servisi aradım Servisteki beyefendi de kapı kolu kırılması garanti kapsamı dışındadır diyerek bana "1350 TL kol 350 TL işçilik toplamda 1700 TL olduğunu ve onayladığımda sipariş vereceğini söyledi.
Ben firmanın bu kadar hassasiyette ürettiği bir kapı kolunun kırdığım için süslü olarak ilan edilmek istemiyorum ve yetkililerden ilgili durum için yardım talep ediyorum.

08 Şubat 2024 13:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Mushap
08 Şubat 2024 14:03

Konuyla alakalı Firma yetkilileri yardımcı olmadılar. Kullanıcı hatası olduğunu söyleyip ücretli şekilde yaptırmanız gerekir dediler. Bundan sonra bu firmadan alım yapacak müşteriler umarım yazdıklarımı okur. İlk ve son kez Uğur Derin dondurucu dan alışveriş yapmış oldum.

Maşallah

Ued 7246 model ugur derin donduru u dikey bende de ugur derin dondurucu var kolu elimde kaldı kolun içinde bir parça kırılmış 30 TL degerindwki bu demir parçası servis 1100 TL istedi halen yapmadım satışı da yapılmıyor normal vatandaşa satin alsam kendim takardım ile de servis ten alacan zorunluğu var bende o sekil bekliyorum

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 18:01
Uğur Soğutma Ued 7246 Derin Dondurucunun Kapı Kolu
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 21:52
Uğur Soğutma Kategorileri