Murat sonuçtan çok memnun

31 Ağustos 2024 13:31

Uğur ued 7246 dtk nf d/s a+ dikey derin dondurucu kapı kolu malzeme kaynaklı hata sebebiyle kırıldı. 2020 yılından beri sorunsuz kullanmaktayız. Fakat mekanizmalı olarak tasarlanan kapı kolu o kadar sıkıntılı ki dolabın kapağını tutmadan açıyorduk kırılmasın diye. Fakat geçen gün kapı kolunu kullanarak derin dondurucuyu açarken kol elimde kaldı. Kesinlikle malzeme ve tasarım hatası. Bu şekilde birçok şikayet var. Hep aynı yerden çatlamış. Birçok kişi aynı sorunu yaşamış. Daha sonra müşteri temsilcisini aradım ve kapı kolu aksesuar olduğu için ücrete tabi değişiminin olduğunu söylediler. Üretim hatası bir parçasının değişiminden nasıl ücret talep edebiliyorsunuz. Bu, satın alırken vadedilen 7 yıl garanti sözüyle çelişiyor. Bu yaklaşımla marka imajlarına zarar veriyorlar. Uğur markasının kalitesine yakışır bir şekilde, yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

02 Eylül 2024 08:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Murat
Murat
04 Eylül 2024 08:42

Müşteri Hizmetleri arayıp ürünü ücretsiz bir şekilde değişimi sağladılar. Teşekkürler.

10 Eylül 2024 22:17
Uğur Soğutma Ued Kapı Kolu Kırıldı!
Kudret sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 20:22
Uğur Derin Dondurucu Kapı Kolu Tasarım Ve Malzeme Sorunu
Uğur Derin Dondurucu Kapı Kolu Tasarım Ve Malzeme Sorunu
Mushap sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 13:44
Uğur Derin Dondurucu Ued 7246 Dtk Nf D/S Kırılan Kapı Kolu
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 18:01

Uğur Soğutma Kategorileri