You can visit Xolvieto view global content, read reviews, and file complaints.

Trendyol Üye Marka

tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.7

Son 30 günlük sayfa görüntüleme sayısı 412.735

Trendyol
tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.7
profile-icon
profile-icon

Trendyol Azerbaycan

Şikayet75

Şikayet Sıralaması
profile
  • 60görüntüleme
  • 3 hafta önce

Trendyol 30.06 Tarihinden Verdiğim Siparişim Gönderilmedi

30 Haziran Azerbaycan /shemkirden lımoya-markasından ayakkabı sipariş verdim. 05.07 tarihinde teslim edilmesi lazımdı. Ama sipariş kargoya verilmediği için gelmedi. Ve ben aynı anda verdiğim siparişleri bugün aldım içinden bu ayakkabı çıkmadı. Paramın acilen geri ödenmesini talep ediyorum.

Devamını oku
Trendyol 30.06 Tarihinden Verdiğim Siparişim Gönderilmedi
Trendyol 30.06 Tarihinden Verdiğim Siparişim Gönderilmedi
Trendyol 30.06 Tarihinden Verdiğim Siparişim Gönderilmedi
+3
profile
  • 76görüntüleme
  • 28 Haziran 00:42

Trendyol Siparişim Oluşmamış, Param Karttan Çıkmış

Azerbaycan'dan 18:42:30-da sipariş ettiğim ürünler için 332.26 TRY çıkarıldı. Ama siparişlerim bölmesinde ürünler yok. Trend asistana bildirdim. 2-10 iş gününde sipariş oluşmadığı için geri iade yapılacağını belirttiler. Paramı geri istiyorum.

Devamını oku
Trendyol Siparişim Oluşmamış, Param Karttan Çıkmış
Trendyol Siparişim Oluşmamış, Param Karttan Çıkmış
Trendyol Siparişim Oluşmamış, Param Karttan Çıkmış
+2
profile
  • 328görüntüleme
  • 24 Nisan 23:03

Trendyol Numarayı Kaydemiyorum

Ben Azerbaycan'da yaşıyorum, iletişim bilgilerimde numarayı kaydı etmek istiyorum, nasıl yazsam da olmuyor "numara 11 haneli olmalı" diyor. Bu arada numara Azerbaycan'da "0 (994) 55..." böyle oluyor yani 13 rakamlı.

Devamını oku
profile
  • 1.352görüntüleme
  • 26 Mart 17:03
tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız

Trendyol Ayakkabı  Yanlış Numara Geldi!

Ben Trendyol'dan ürün aldım. Greyder yanlış göndermiş. Bana 37 lazım, onlar bana sağ 40 sol 37 göndermişler. Lütfen buna bir çare kılınız. Ben sizi Azerbaycan'dan arıyorum. Bundan önce de size şikayet yazdım, bir cevap bulamadım.

Devamını oku
profile
  • 127görüntüleme
  • 11 Mart 13:29

Trendyol Siparişim Teslim Edilmedi

Size Azerbaycan'dan yazıyorum. Siparişim martın 5-de teslim edildi yazılsa da, sipariş teslim edilmemiş. Satıcıdan kargo firmasının siparişin teslim edildiğine dair mühürlü ve imzalı belgesini istedim, bana adres veriyor. Ben Azerbaycan'daydım, oraya nasıl gideyim? Hem ben siparişimi satıcıya vermiş...

Devamını oku
Trendyol Siparişim Teslim Edilmedi
Trendyol Siparişim Teslim Edilmedi
profile
  • 312görüntüleme
  • 14 Ocak 19:24

Trendyol Fazla Param Çekildi

Trendyol ile sipariş verdim siparişimin fiyatı 307 lira 79 kuruştur. Ama benden fazla para çekildi. Ben bu arada Azerbaycan'da yaşıyorum, Azerbaycan'lıyım. Azerbaycan'dan sipariş verdim Ama benden fazladan çekirdeğini neden çekildi niye çekildi yani onu öğrenmek istiyorum. Lütfen bana cevap verin.

Devamını oku
profile
  • 2.005görüntüleme
  • 02 Aralık 2021 16:55

Trendyol'da Olan Yanlış Ürün Gönderilmesi

Kaçıncı şikayetim Azerbaycan'dan gence seherinden bu Trendyol'dan Madmext den hırka sipariş vermiştim ürün yanlış ürün ve beden gönderildi. Ürünü geri iade ede bilmiyorum ürünün fiyatının geri iade edilmesini istiyorum.

Devamını oku
Trendyol'da Olan Yanlış Ürün Gönderilmesi
Trendyol'da Olan Yanlış Ürün Gönderilmesi
profile
  • 189görüntüleme
  • 30 Kasım 2021 21:43

Trendyol Azerbaycan'a Sipariş Almıyor

Azerbaycan'dan yazıyorum. Trendyol Azerbaycan'a sipariş almıyor. Bizde kargo şirketleriyle uğraşıyoruz Azerbaycan'dan çok fazla sipariş varken niye hizmet vermek istemiyorsunuz? Trendyol'dan aldığımız ürüne 3. bir kargo şirketinden almak zorunda kalıyoruz. Bu da uzun bir prosedür.

Devamını oku
profile
  • 1.092görüntüleme
  • 28 Kasım 2021 10:29

Trendyol Uygulama Çalışmıyor Hatası!

Trendyol uygulama girince bir hata oluştu yazıyor başka hiçbir şeye giremiyorum hiçbir şey gözükmüyor Azerbaycan bakü'den ben halledin ya şu sorunu böyle şey olmaz böyle en önemli günde böyle sorun olur mu be!

Devamını oku
profile
  • 2.245görüntüleme
  • 27 Kasım 2021 12:19

Trendyol Cüzdanıma Nasıl Ulasa Bilirim?

Selam. Ben Trendyol cüzdanıma ulaşamıyorum. Cüzdan yarat diyor basıyorum numara istiyor numarayı girince bu numaraya kayıtlı cüzdan var diyor amma cüzdana nasıl ulaşa bilirim bilmiyorum. Bu arada Azerbaycan'dan yazıyorum. Rica etsem yardımcı ola bilir misiniz

Devamını oku
Trendyol Cüzdanıma Nasıl Ulasa Bilirim?
profile
  • 1.112görüntüleme
  • 20 Kasım 2021 22:31

Trendyol Kargo Şirketi Benim Ürünümü Vermedi

Ürünüm Azerbaycan gümrüğünden gelmedi orada kaldı. 2 aydır benim sipariş ettiğim ürün orada. Ürünün parasını kargo şirketinden geri istiyorum onlar geri iade etmiyorlar. Ben kargo şirketinden şikayetçiyim. Lütfen benim ürünümün parası verilsin ya da kendi gönderilsin.

Devamını oku
profile
  • 183görüntüleme
  • 18 Kasım 2021 17:05

Trendyol Alışverişte Hata Veriyor!

Azerbaycan'dan 3 gündür alışverişte hata oldu yazıyor. Bankaya gittim. Kartımda bir sorun yok. Bu sorunu halleder misiniz. Mailim sebiye***@gmail.com. lütfen bana yardımcı olun yeni kart almam gerekmesin!

Devamını oku
profile
  • 2.379görüntüleme
  • 18 Kasım 2021 09:35

Trendyol Yanlış Gönderim

Markadan tshirt sipariş ettim, yanlış gönderdiler ve ben Azerbaycan'dan sipariş ettiğim için iade olmuyor. Markayla konuştum istediğimiz modeli göndereceklerini yanlış ürünü de hediye yapacaklarını söylediler. Ancak sonra cevap vermediler ve sonda blokladılar. Şikayetçiyim!

Devamını oku
Trendyol Yanlış Gönderim
profile
  • 3.007görüntüleme
  • 10 Kasım 2021 15:52

Trendyol Yanlış Ve Ezik Ürün Gönderildi

Ben Azerbaycan'dan Trendyol'la satıcı bayvog'dan yüzük sipariş ettim. Yanlış ve ezik ürün gönderildi. İade için Yurtiçi Kargo vermeyi mi istediler. Amma bu kargo Azerbaycan'da yoktur. Başka kargo firmasına değişmiyor. Bu üzünden şikayet etmeye karar verdim.

Devamını oku
Trendyol Yanlış Ve Ezik Ürün Gönderildi
profile
  • 6.006görüntüleme
  • 07 Kasım 2021 22:51
tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız

Trendyol 3d Secure Şifre Göndermiyor

İnternet aracılığıyla Trendyol sitesinden alışveriş yapmak istedim. Kartım, internet alışverişine açık olduğu halde "3D Secure" şifresi bir türlü gelmiyor. Gelmediği içinde alışverişim onaylanmıyor. Düzeltir misiniz? Azerbaycan'dan yazıyorum.

Devamını oku
profile
  • 4.354görüntüleme
  • 30 Ekim 2021 23:15

Trendyol Orijinalliği Şüpheli Ürün Göndermek

Azerbaycan'dan yazıyorum, Trendyol'dan Ocean di Gioia sipariş ettim, bana gönderilen Acqua hem de sahtesi. Böyle bir şey olur mu? İndirim adı ile insanları yanıltmak sizin ne haddinize yazık günah değil mi? Yakışıyor mu sizin gibi bir kaliteli markaya? Ayıp ya!

Devamını oku
Trendyol Orijinalliği Şüpheli Ürün Göndermek
profile
Hsn
  • 290görüntüleme
  • 17 Ekim 2021 20:16

Trendyol İade Paramı Vermiyor

Trendyol üzerinde 17.10.2021 zamanında iptal ettiğim siparişimin iade parası henüz kartıma geçmedi. Sipariş no: 838557413, iade Trendyol cüzdanına aktarıldı bildiriliyor fakat Azerbaycan vatandaşı olduğum için Türkiye numaram yok, bu yüzden Trendyol cüzdanım aktif değildir.

Devamını oku
profile
  • 3.114görüntüleme
  • 15 Ekim 2021 11:37

Trendyol Yanlış Ürün Göndermiş

Bana yanlış ürün göndermişler nasıl geri göndere biliriz? Azerbaycan'dan size yazıyorum amma bizim kargo söylüyor mümkün değil ben istememişim. Bu ürünü yanlış göndermişler istediğim ürün değil. Bana yardımcı olsanız sevinirim. Bana Trendyol'dan fatura numarasını vermişler size veririm diye.

Devamını oku
Trendyol Yanlış Ürün Göndermiş
profile
  • 2.138görüntüleme
  • 09 Ekim 2021 02:03

Trendyol Application Değişikliğinden Sonra Sipariş Edemiyorum

Benim şikayetim Trendyol app. Ben yıllardır Azerbaycan'dan şu app'dan siparişleri ettim. Ama application u değiştiniz. Azerbaycan'nın hiç ismini ülkeler sırasına almadınız. Şikayet etmek istedim, emailim yanlış yazdınız. Kimse bana anlatsın neler oluyor?

Devamını oku
profile
  • 2.958görüntüleme
  • 04 Ekim 2021 21:09

Trendyol Azerbaycan'dan Kaldırıldı

Trendyol artık Azerbaycan'da kullanılamıyor. Yazıklar olsun, en çok sipariş veren ülke Azerbaycan olsun, güncelle yaparken ilk bizi sildiniz. Ülke seçimlerine, Türkiye ilave olunsun, biz sipariş ede bilelim. Şimdi bende yalnız, uk, france, Spain ve s ülkeler var. Haliyle hiçbir şey sipariş edemiyoru...

Devamını oku
Trendyol Azerbaycan'dan Kaldırıldı
  • profile
1 Destekçi
profile
  • 5.614görüntüleme
  • 28 Eylül 2021 10:28
tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız

Trendyol Hesap Girişi Sorunu!

Azerbaycan'dan yazıyorum. Trendyol programını telefonumdan silmiştim. Bugün programı yeniden yükledim. Her zaman kendi kendine açılan Trendyol hesabım simdi ülke seçeneği istedi seçeneklerde Azerbaycan yok nereyi seçeyim acaba Trendyol bir fikrin var mı?

Devamını oku
Trendyol Hesap Girişi Sorunu!
  • profile
  • profile
  • profile
4 Destekçi
  1 Yorum
profile
  • 2.093görüntüleme
  • 17 Eylül 2021 20:30
tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız

Trendyol Orijinal Değil Ürünüm

Ürün orijinal değil Trendyol'dan aldım fondöten orijinal değil kutusu yoktu o kadar da para verdim orijinal diye nasıl iade edebilirim yardım eder misiniz bana lütfen kendi Azerbaycan'daki kargo şirketine söyledim ama biz iade edemiyoruz dedi bana yardım edin.

Devamını oku
profile
  • 4.213görüntüleme
  • 09 Ağustos 2021 23:43
tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız

Trendyol'da Art Niyetli Bir Mağaza!

Trendyol üzerinden "Bi'Dolu Sepet AVM" isimli mağazadan (50-60 TL civarı bir sipariş) (linki bırakıyorum https://ty. Gl/v5d3u7edox). Oyuncak aldım. Türkiye'den Azerbaycan'a taşıma yapan bazı kargo şirketleri var. Siparişim MNG Kargo tarafından yurt dışına taşıma yapmak için diğer kargo şirketine ile...

Devamını oku

Marka Profili

subscribe Trendyol, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır. 
Üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %52