Sena sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2023 13:39

İyi günler. Yıllardır tüm ürünlerinizi severek kullanıyordum ama bugün sabah çok kötü bir durumla karşılaştım. Bir paket sucuk açıp doğrarken sucuğun içinden küçük, siyah renkte, çok ayakları olan bir böcek çıktı. Emin olmak için inceledim, gerçekten böcek. Sonra fotoğraf ve videosunu çektim. Ürünü paketiyle birlikte bir poşete koyup kaldırdım. Şimdi benim bütün güvenim sarsıldı. En ufak bir hataya bile yer vermeyecek kadar tedbirli olduğunu zannettiğim güvendiğim bir markaydınız. Fabrikalarda yeteri kadar önlem alınmadığını düşünüyorum. O kadar midem bulandı ki artık hiçbir ürününüzü alamam. Kim bilir daha gözümüzle görmediğimiz neler yedik, içtik. Gerekli kurumlara Şikayetçi olacağım

02 Mayıs 2023 08:55 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Yetkili , Tüketicimiz farklı zaman dilimlerinde aranmış ancak kendisine ulaşılamamıştır. Görüşme sağlandığında tarafımızdan gereken aksiyon alınacaktır. Saygılarımızla TORKU

02 Mayıs 2023 13:46

Sayın Yetkili , Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla TORKU

19 Mart 2025 02:40

Torku markasından aldığım sucuk ile ilgili hiçbir çözüm olmamıştır. Deprem dolayısı ile tadilata giren evimiz dolayısıyla konu ile ilgilenemedim. Artık bu markanın hiçbir ürününü almıyorum

Torku Kategorileri