Nurdoğan sonuçtan hiç memnun değil

THY'de Koltuk Seçiminde Yaşanan Sorunlar

Nurdoğan
23 Aralık 2024 12:11

THY'dan ücretsiz koltuk seçim hakkından yararlanmak için fazla para ödeyerek Prime Fly bilet alıyorum. Koltuk seçimi yaparak check-in işlemini tamamlıyorum. Ama her defasında uçağa binmek üzereyken ya da uçuşa az bir zaman kala, koltuk numaram arka sıralara değiştiriliyor. Bir keresinde baktığımda aynı koltukların ekstra parayla satıldığını gördüm. THY resmen aynı koltuğu iki kez satıyor. Aynı koltuğu iki kez satıp Prime Fly bilet alan benim gibi kişilerin yerini operasyonel nedenler vb. Bahanelerle değiştiriyor. Son yaptığım dört uçuşta da bunu yaşadım.   Ekonomi bilet alın ve sonra ücretli koltuk seçimi yapın. Yeriniz garanti olsun.

profile profile

Tc Ali

Merhaba kardeşim, sizin dediğiniz gibide olmuyormuş maalesef, ekonomiden bilet aldım, koltuğu ücretli yaptım-1500₺x2 (diz mesafesi-ön sıra 5E 5F) uçuşa 3 gün kala, operasyonel sebepten dolayı koltuk değişti mesajı geldi, bir arka sıraya vermişler (6E 6F) *değişim yaptıkları koltuğu iptal etme hakkımız varmış, sözleşmede yazıyor, nihayetinde bunu düşünebilmişler, geçmiş olsun kardeşim

Baksel sonuçtan hiç memnun değil

THY'de Satın Alınan Koltuk Numarasının Değiştirilmesi Mağduriyeti

Baksel
22 Ağustos 16:16
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
15 Eylül 2024 15:35