Hülya sonucu yetersiz buldu

THY Yetkililerine Sesleniyorum Yazık

THY Yetkililerine Sesleniyorum Yazık
Hülya
26 Mart 2024 12:53

Geçtiğimiz yıl 22/08/2023 tarihinde yaptığım Bremen-İstanbul arası seyahatte, 36 günlük bebeğimin çocuk arabası getirilmediği için saatlerce kayıp eşya bölümünde vakit harcadım. Bebeğim ağlarken, sayısız soru sorup otoparkta bekledim ve yüksek miktarda ödeme yaptım. Valizleri kucağımda ve bebeğimle birlikte taşımak zorunda kaldım. Sayısını bilmediğim e-posta ve telefon görüşmeleri sonucunda geçen hafta ödeme birimine yönlendirildim. Ancak Almanya'da ikamet etmeme rağmen benden IBAN numarası istediniz. Verilen numara doğruydu ancak Türkiye'deki bir hesap numarası istemeniz garip geldi. Noter onaylı vekaletname masrafı, sizin ödeyeceğiniz tutardan daha yüksek. Çözüm üreten değil, sadece zaman kaybettiren yetkililerinize sesleniyorum. Ya çalışanlarınız işlerini düzgün yapmalı ya da bizleri bu kadar mağdur etmemelisiniz. Bu durum, böylesine köklü bir firmaya yakışmadı. Keşke çocuk arabası talep etseydim; en azından 25 bin TL harcamış olsaydım, bu kadar uğraşımın bir değeri olurdu. Ancak bu durumu etik bulmadığım için talep etmedim. 1.100 TL'yi ödeyemeyen biri olarak, 35 günlük tatilimi çözüm arayarak, e-posta göndererek ve telefon görüşmeleri yaparak geçirdim. 37 günlük bebeğim kucağımda, taksilere para ödeyerek zamanımı harcadım. Daha fazlasını yazabilirim ama ne yazık ki bu kadarı bile çok şey ifade ediyor.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
20 Eylül 2023 14:28
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
26 Temmuz 2025 18:08
bagajim-hasarli-ve-eksik-teslim-edildi-sikayetim-cozulmuyor-5.jpg
Hülya sonuçtan çok memnun

Hülya
03 Mayıs 2024 20:09
Türk Hava Yolları
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
24 Aralık 2023 16:46