Nursen sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 01:16

Türk Hava Yolları ile İstanbul'dan Tivat, Karadağ havalimanına 2 Aralık gidiş, 4 Aralık dönüş olacak şekilde iki kişilik bilet almıştım. THY'den gelen mesaj ile 4 Aralık'ta İstanbul havalimanına olan dönüş uçağımın gününün bir neden belirtilmeden değiştirildiğini öğrendim. Müşteri ilişkileri ile iletişime geçmeme rağmen nedeni hakkında bir bilgi alamadım. Ayrıca, alakasını kuramadığım bir şekilde, bunun Havalimanı operasyonu olduğu ve bilgi alabilmem için havalimanına gitmem gerektiği söylendi.

Kesintisiz iade veya başka bir uçuşa değiştirme hakkı verilse de, açığa alma hakkı tanınmıyor. Benim orada iptal edilemez bir otel rezervasyonum olduğu için mağdur oldum. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Bunun yanı sıra, seyahat için kullandığım bir günlük yıllık izin hakkım da şirket politikaları gereği iptal edilemiyor. Hem maddi hem manevi olarak zarara uğratıldım. Kırk yılın başında planladığım tatil planım zehir oldu.

30 Kasım 2023 10:24

Bu sabah dönüş biletimi iptal etmek için bir talepte bulundum. O tarihte uçuşu gerçekleştirecek başka bir havayolundan bileti almak için. Öğreniyorum ki ancak gidiş-dönüş birlikte iptal edilebiliyormuş. Sadece değişen uçuşu iptal etmek de mümkün değilmiş. Şimdi mecburen her iki yön uçuşu iptal ettim ve gidiş için tekrar THY aynı bileti satın aldım. Onu da ilk aldığım fiyattan farklı bir fiyata almak zorunda kaldım. Bunun iadesi ne şekilde olacak? Bana doğru düzgün bir bilgi ne yazık ki verilmedi.

Zülfü sonuçtan hiç memnun değil

Olağanüstü Durumda Bilet İadesi Talebimizin Reddedilmesi Mağduriyet Yaratıyor

Zülfü
30 Ekim 2025 16:24
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
01 Ocak 2025 14:01

Aydın
19 Mart 2024 06:42
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
20 Haziran 2024 20:16