Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
31 Ocak 2024 16:34

1 Şubat - 4 Şubat tarihleri arasında gidiş-dönüş olmak üzere Artvin-Rize Havaalanı için Ankara'dan bilet aldım. Bileti alma aşamasında, dönüş bileti ödeme noktasına kadar 4 Şubat olarak gözükmesine rağmen, ödeme sonrası biletin 7 Şubat olduğunu gördüm. Anında müşteri hizmetlerini aradım; biletin hiçbir şekilde açığa alınmadığını ya da iadesinin yapılmadığını söylediler. Nedenini sorduğumda ve bilet alım sırasında bir açıklama yapılmadığını belirttiğimde, bana Türk Hava Yolları'nın 16. maddesinden ötürü olduğu söylendi. Maddeden haberdar olmadığımı ifade ettim. Bana geri bildirim oluşturmam gerektiği söylendi. Oluşturduğum ilk geri bildirim sonrasında biletimin iade edilebilmesi için aynı yöne ve aynı isimle tekrar bilet almam gerektiği belirtildi ve ben de bileti aldım. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradığımda, biletin açığa alınacağını söylediler. Yeni bir geri bildirim oluşturdum; iki defa aradığımda ise biletin iade edileceği için tekrar geri bildirim oluşturmam gerektiği belirtildi. Uçuşa 48 saatten az bir süre kalmışken tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve bu sefer bana, gidiş-dönüş bileti almadığım için iadenin yapılamayacağı söylendi. Sorunun ivedilikle çözülebilmesi için sizden yardım talep ediyorum. Gelen her türlü e-postayı fotoğraf olarak dosyaya ekledim.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
05 Mart 2024 11:02

Murat
17 Haziran 2023 15:18

Sümeyra
01 Temmuz 2023 16:02

Gökhan
25 Eylül 2024 22:44
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
20 Şubat 15:50