Merve sonuçtan hiç memnun değil

THY Personelinin Yalan Söylemesi

Merve
09 Aralık 2023 14:11

Daha önce Türk Hava Yolları geri bildirim merkezine şikayetimi ilettim. Ya önemsenmedi ya da anlaşılmak istenmedi. Müşteri hizmetlerinden biri arayıp, benim şikayetimle ilgili olmayan konular hakkında konuştu. Anlattıklarımı anlamadı veya anlamak istemedi. Daha ayrıntılı olarak yazacağım. Havalimanına erken gittiğim için, bir önceki uçuş ile gidebilir miyim diye görevliye sordum. Daha önce de birçok defa yaptığım bir şeydi. Antalya Havalimanı'ndaki Türk Hava Yolları görevlisi, kapı kontrolündeki görevliye vs. sormadan uçuşta yer olmadığını söyledi. Benden hemen sonra, pasaj yolcu olduğunu belirten bir yolcu geldi. Bu kez görevli bir yeri aradı ve yer olduğunu, onu uçağa alacağını söyledi. Benim üzüldüğüm nokta, ben sorduğumda hiçbir yeri aramadan bana yer olmadığını söyleyerek beni küçük düşürdü. Ben sorduğum zaman, benden sonra gelen kişi orada yoktu. Onu uçağa alabildiğine göre uçakta yer vardı ve bana yanlış bilgi verildi. Benden sonra gelen kişi koridorda gitmemişse eğer, ki böyle bir şey mümkün değil. Durum şöyle olsaydı, yine benim açımdan sorun olmazdı: Bana yer var denildiği halde, benden sonra gelen pasaj yolcu da aynı şeyi istese ve onun önceliği olduğunu söyleselerdi, ben zaten anlayışla karşılarım. Benim rahatsız olduğum nokta, uçakta yer olduğu halde bana yer olmadığının söylenmesi. Talebim, personelin yaptığı hatayı kabul edip, bu konu hakkında sorumluluk alarak özür dilemeleridir. O gün bu sorunu uzatabilirdim, belki önceki uçuşla da gidebilirdim. Yanımda arkadaşlarım olduğu için tatsızlık çıksın istemedim. Şimdi diyorum keşke bu sorunu orada çözseydim. Türk Hava Yolları'nın müşteri memnuniyetini ne kadar önemsediğini de görmüş oldum.

Eylem sonuçtan memnun değil

Eylem
24 Ağustos 2023 12:28

22 Mayıs 2024 22:42
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
12 Haziran 2024 13:34
THY Bilet Mağduriyeti Açıkta Kaldım
Zülal sonuçtan hiç memnun değil

Zülal
10 Ekim 2023 16:15