Güçlü sonuçtan hiç memnun değil

THY Nin İlgisizliğinden Kaynaklanan Sorun

THY Nin İlgisizliğinden Kaynaklanan Sorun
Güçlü
09 Ocak 2024 18:36

Şikayetim Türk Hava Yolları (THY) hakkındadır. İzmir'den İstanbul'a gitmek için dün yaklaşık üç saatimi harcadım. İzmir-İstanbul seferi için Cuma günü saat 20:15 uçuşuna bilet almak üzere öncelikle THY'nin mobil uygulamasını indirdim ancak başarılı olamadım. Daha sonra AnadoluJet üzerinden denememe rağmen yine başarısız oldum ve THY'nin kendi internet sitesi üzerinden bilet almaya çalıştım fakat bu sefer de işlem tamamlanmadı. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradığımda sistemin güncelleniyor olabileceğini ve daha sonra tekrar denememi önerdiler. Bir süre bekledikten sonra tekrar denedim fakat ödeme bölümüne geldiğimde sürekli aynı hatayla karşılaştım. Kredi kartımda bir problem olabileceğini düşünerek bankayı aradım ve limitim olduğunu, kartımın internet alışverişlerine açık olduğunu öğrendim. Ancak ne kadar denediysem de başarılı olamadım. Pes etmeyip tekrar bileti almak için çeşitli yolları denememe rağmen sonuç değişmedi. Sonunda tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve onların yönlendirmesiyle bilet alabildim. Bu durumda kredi kartımda herhangi bir sorun olmadığını, ancak THY'nin internet sitesi üzerinden satış yapmak yerine müşteri hizmetleri aracılığıyla satış yaparak ek komisyon aldıklarını anladım. Üç saatlik çabanın sonunda 50 TL ek ücret ödeyerek biletimi satın aldım. Küçük bir miktar için yapılan bu ticari uygulama çok anlamsız. Sistem güncellemesi bahanesinin para kazanma taktiği olduğunu düşünüyorum. Müşteri hizmetleri ile yaptığım tüm görüşmeleri inceleyebilirsiniz. Yaşadıklarım tam olarak anlattığım gibidir.

Merthan
15 Aralık 2023 21:17

Sümeyra
01 Temmuz 2023 16:02

Ömür
08 Kasım 2023 15:45
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
16 Mart 09:44
Bilet Değişikliği Kabusu: THY'nin Çözümsüzlük Hikayesi
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Mil+Para İle Alınan Bilette Yaşanan Sorun Ve Mağduriyet

Semanur