Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

THY Kapı Değişikliği Ve Bilgi Verilmemesi

28 Temmuz 2023 11:36

Merhaba. 20 Temmuz 2023 tarihindeki İstanbul'dan Sivas'a olan uçağımız için sabah havalimanına geldik ve 1 gün önce de check-in işlemlerini yaptırdık. Havalimanına geldiğimizde uçağın 15 dakika rötar yaptığını ve gecikmeli binileceğini ve 9A Kapısına gitmemiz gerektiğini söylediler. Bizde uçağımızın kalkmasına daha yaklaşık 1 saat olmasından dolayı kapıyı gören bir yerden oturmaya başladık. Uçağın kalkmasına az bir süre kala kapı açıldı ve sıradan insanları almaya başladılar. Bizde sıra var diye oturmaya devam ettik. Sıra az kaldığında yerimizden kalkıp sıraya yanaştık ama şunu gördük bizim uçağımız 11B ya da emin değilim 11C 'ye alınmıştı ve kapıları kapatılmıştı. Hiçbir görevlide kapıda olmadığı için kapıyı açtıramadık. Beklediğimiz süre zarfında hiçbir anons yapılıp uçak kapısı değiştirildiği bilgisi verilmedi. Sivas uçağı için son çağrı anonsu yine yapılmadı. Bundan dolayı uçağımıza binemedik ve uçak biletimiz zayi oldu. Bilet ücretlerimizin iadesinin yapılmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini rica ederiz.

profile profile

Cesur
06 Ağustos 2024 11:52
THY Dünyanın En Büyüğü Reklamla Olmaz Yolcuna Sahip Çik
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
26 Temmuz 2023 10:47

Esra
27 Ekim 2023 14:21
THY Tarafından Yolcuğumuzun Haksız Yere Engellenmesi
THY Tarafından Yolcuğumuzun Haksız Yere Engellenmesi

Yeşim
07 Temmuz 2023 11:44
Melike sonuçtan hiç memnun değil

THY Uçuşu Kabul Etmedi

Melike