Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

THY Kafasına Göre Uçuş İptal Edip Mağdur Ediyor

Sümeyye
04 Temmuz 2023 07:18

Türk Hava Yolları 4 Temmuz Salı 03.50 saatli İstanbul aktarmalı Trabzon-Şırnak uçuşumun 1. Uçuşunu uçuşa 6 saat kala mücbir sebeplerden dolayı iptal etti. Aradan yarım saat geçti yine aktarmalı uçuşumun 1. Uçuşunu kafalarına göre değiştirip 2. Aktarmadaki uçuşa yetişemeyeceğim bir saate uçuş verdiler. Düzeltirler diye bir miktar bekledim düzeltme olmayınca müşteri hizmetlerini aradım. Sıkıntı yaşamamak için haftalar öncesinden bilet almıştım.

Müşteri hizmetlerini aradığımda uçuş değişikliği yapabileceğimi söyledi fakat benim o gün görevli olduğumdan acilen gitmem gerekiyordu ve zaten başka güne de uçuş bulunmuyor. Ben müdahale etmeseydim değiştirdiğiniz uçuşla ikinci uçuşuma nasıl yetişecektim dediğimde ise dalga geçer gibi uçağı kaçıracaktınız dediler. Gerisi malum uçağı sanki ben kendi hatam yüzünden mi kaçıracaktım. Büyük bir mağduriyet yaşıyorum. THY'ye güvenerek bilet almıştım fakat beni yanılttı. Artık THY tercihlerim arasında olmayacak. Muhtemelen çoğu kişinin de öyle. Kalite düştü maalesef.

Ayşenur
21 Haziran 2023 22:37
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
01 Ocak 2025 14:01
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
26 Kasım 2023 09:44
Zülal sonuçtan hiç memnun değil

Zülal
10 Ekim 2023 16:15
THY Rötar Yapmasından Sonra Aktarmalı Uçuşu En Geç Uçuşla Bağladı
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
01 Ekim 2023 16:00