Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

THY Check-in Problemi TR Ve Yabancı Vatandaşlık İçin Sistem Düzeltmesi

Ridvan
26 Haziran 2023 02:00

Check-in Problemi
15.06.2023 tarihinde İstanbul- berlin TK-7728 uçağı 09:20 saati ile bilet aldım
Fakat 8:15de check-in bölümüne geldim
t. C. Kimlik no ile bilet aldığımdan online check-in de biniş kartı oluşturamadım.
Çünkü gideceğim ülkenin vize geçerlilik tarihini ve vize numarası istemesinden dolayı yazamadım. Benim Avrupa birliği vatandaşı olduğum Makedonya pasaportu ile uçuş yaptığımdan pasaport bilgilerini kabul etmedi. Sistem Geçerli vize tarihi ve vize numarası olmadan biniş kartı oluşturamazsınız denildi. Check-in görevlisi beni süpervizör yönlendirdi. Bende durumu anlattım bana bu pasaportla uçuş yapmazsınız deyip sordu soruşturdu olumsuz dedi bu süreçte 15-20 dakika geçti. Benim valizim olmamasına rağmen kontuar kapandı deyip biletimi iptal ettiler.
Bende tekrardan 16.05.2023 tarihine bilet aldım vardiya değiştiği için gelen bilgili süpervizör durumu anlayıp tekrar tekrar kontrolleri yaptı check-in ve uçuş kartımın çıktığını bana verdi.
Bir önceki süpervizörün bilgisizliğinden dolayı özür diledi fakat benim biletim yanmış oldu
İlk geldiğim andan itibaren 70 dakika kala havalimanına olmama rağmen özür dileyip iptal edilen biletimin iadesini talep ediyorum. 70 dakika da havalimanından uçak kapısına geçememek üzücü oldu. Bütün işlerim aksadı çalışma vizem randevusu yandı Almanya oturma izni randevum kapandı.
Sadece süpervizörün özürü kaldı bana teşekkürler THY ailesi

Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Çetin
07 Kasım 2023 14:37

Anniwa
09 Ekim 2023 13:25

Ayse
12 Ocak 2024 20:05
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

İzzet
21 Haziran 2023 20:52
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
23 Ağustos 2023 15:04