THY Bavulum Kırıldı

THY Bavulum Kırıldı
Aleyna
17 Aralık 2023 21:28

30.11.2023 tarihinde Anadolu Jet ile Kıbrıs'a gittim. Bavulumu aldığımda ayağının kırılmış olduğunu fark ettim. Daha sonra, Türk Hava Yolları'nın sitesinden 7 gün içerisinde başvurmam gerektiğini öğrendim. Bu süre zarfında siteye başvuru yapmaya sürekli çalıştım ancak site sürekli hata verdi. Aynı hafta içerisinde Türk Hava Yolları'na yönelik bir siber saldırı da gerçekleşti. Site hata verdiğinde müşteri hizmetlerini arayarak site hakkında bilgi verdim ve başvuru yapamadığımı ilettim. Onlar da site üzerinde çalışmalar olduğunu ve sorun çözüldükten sonra başvuruda bulunmam gerektiğini, başvuru sırasında yaşananları açıklamam gerektiğini söylediler. Ben de başvuru yaparken fotoğrafları ekledim ve başvuru sürecinde neden geciktiğimi açıkladım. Ayrıca, müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmelerin kayıtlarına bakılmasını önerdim. Ancak bana, başvurumu 7 gün içinde yapmadığım için yardımcı olamayacaklarını iletti. Bavulumun ayağının kırılmasına ve 7 gün boyunca başvuruda bulunamamama rağmen, müşteri hizmetleri ile olan kayıtlarım olmasına rağmen başvurum kabul edilmedi. Bu durum beni mağdur etti. Hizmetlerinden dolayı memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum.

Sümeyra
01 Ağustos 2023 17:18
Türk Hava Yolları Hasarlı Bagaj Teslimiyle Müşteriyi Mağdur Ediyor
Türk Hava Yolları Hasarlı Bagaj Teslimiyle Müşteriyi Mağdur Ediyor
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
23 Mart 2024 12:51
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Valiz Problemi Ve Temsilcilerin İlgisizliği.

Hamza
16 Aralık 2023 18:56
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
21 Nisan 2024 23:02
Türk Hava Yolları
Türk Hava Yolları
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
17 Temmuz 2023 23:30