Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

THY Aynı Gün Uçuş Seferi Olmasına Rağmen İptal Edilen Biletim Hk

Yusuf
07 Ağustos 2023 21:40

Türk Hava Yolları ve Obilet mağduriyeti, Aylar öncesinde Muş'tan İstanbul'a bilet aldım özel sektör çalışan olduğum için düğünüm olmasına rağmen iki hafta izin alabildim düğününden sonra ki tatil için sabah bilet almış olduğum seferin iptali olduğu mesajı aldım daha bir sonraki güne ertelendiği mesajı aldım fakat sonrasına onun iptal olduğunu öğrendim. Aynı gün sefer ve uçuş olduğu halde fiyat farkından dolayı ertelenen biletim iptal edildiği bilgisi verilmeden iptal edilmiş Diyarbakır'dan binebileceğimi söyledim fakat ekonomi sınıftan aldığım için değişim sağlayamayacaklarını sadece iptal edebileceklerini söylediler. İptalin aynı gün olduğu aksiyon alamayacağımızı ve bizden kaynaklı olmadığını belirtmemize rağmen yardımcı olunmadı. Obilet topu THY, THY ise Obilet'ten aldığımız için muhatabımız orası olduğunu belirttiler, bu yüzden en mutlu günümde ödemesini yaptığımız otele gidemedik, aynı gün aynı güzergahta uçuş seferi olmasına rağmen yardımcı olunmadı. Kurumsal kimlikler arkasına saklanarak reklam yapan markalar ellerinde imkan olmasına rağmen mağduriyetimizi giderme hiçbir adım atmadılar.

Kaan
25 Haziran 2025 18:46
thy-ve-obilet-arasinda-bilet-iptali-ve-degisikligi-magduriyeti-1.jpg
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
01 Ocak 2025 14:01
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Cem
28 Mart 2024 22:07
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
08 Ağustos 2024 12:21
THY Aktarmalı Erken Uçak Bileti Aldım Başıma Gelmeyen Kalmadı!
Şerafettin sonuçtan hiç memnun değil

THY Bagaj Kaybı Ve Mağduriyet Zinciri

Şerafettin