Chinmay sonuçtan çok memnun

THY 3 Yıldır Para İadesi Alamadım

11 Eylül 2023 15:50
Chinmay'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum sonunda çözüldü. Üst birime ulaşmak zorunda kaldım o şekilde çözebildim. Teşekküre ederim.”

Artık bu durumdan bıktığım için bu şikayeti yazıyorum. 23 Şubat 2020 tarihinde Dubai -> İstanbul gidiş dönüş uçak bileti satın aldım. Bu bileti 3 yıldan fazla bir süre önce almıştım. Türk Hava Yolları, Coronavirüs döneminde birçok kez uçuşlarını iptal etti. Onları defalarca aradım. Para iademi almak için satış ofislerine gittim, iademi yapmadılar. Şu ana kadar para iademi alamadığım için 3 yıldan fazla zaman geçti. Bugün 11 Eylül 2023 ve 23 Şubat 2020 tarihinde biletimi aldım. 1 hafta geçmeden iadem ile ilgili yine internet sitesi üzerinden destek oluşturdum. Bugün tekrar aradım ve 1-3 ay beklememi söylediler. Sadece paramın iadesini istiyorum başka bir şey istemiyorum. Bununla ilgili acil önlem alınmasını istiyorum.

15 Eylül 2023 13:46

Türk Hava Yolları'ndan "İade sürem dolduğu için iade alamıyorum, ancak bilet tarihinden itibaren 2 yıl içinde iade alabilirdim" şeklinde bir sure e-posta alıyorum. Neden Türk Hava Yolları'nın Taxim satış ofisini defalarca ziyaret ettiğimi ama para iadesi almadığımı belirtmiyorlar? Gelen e-postada "2 yıldan eski biletlerde iade işlemi yapamıyoruz. Daha önceki geri bildirim yanıtlarınızda acente biletlerinin çağrı merkezimiz tarafından iade edilememesi nedeniyle satış ofislerimizden birine gitmeniz yönünde talimat verilmişti." Ama Türkiye satış ofisini pek çok kez ziyaret ettim. Oradaki temsilciyle görüştüm, e-posta adresimi ve numaramı verdim ama benimle iletişime geçmediler. İade bedeli (RS. 13,602 veya 4.413,01 TL) 'dir. Sadece paramı geri istiyorum. Sadece paramın iadesini istiyorum, başka bir şey istemiyorum. Türk Hava Yolları'ndan son aldığım e-postayı buraya ekliyorum.

08 Mart 2024 15:49

Büşra
17 Ocak 2024 12:27

Aydın
19 Mart 2024 06:42

Recep
07 Kasım 2023 11:08
turk-hava-yollari-bilet-ucret-iadesi-1.pdf
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
06 Ağustos 2024 00:20
THY Deprem Günü Ummadığımız İptal Edilmeyen Uçak Bileti İadesi Yapılmıyor
THY Deprem Günü Ummadığımız İptal Edilmeyen Uçak Bileti İadesi Yapılmıyor
Nn Nn sonuçtan hiç memnun değil

Nn Nn
04 Ocak 2025 19:06