Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
28 Ekim 2024 11:25

Türk Hava Yolları'ndan 30.10.2024 tarihi UNDV67 numaralı rezervasyonum için üç adet bilet satın aldım. Satın alırken biletlerin ikisine de aynı ismi yazmışım farkında olmadan ve mesaj geldikten sonra kontrol edince farklı olduğunu gördüm ve hemen müşteri hizmetlerini aradım, ismi değiştirmek istedim. Zaten soy isim aynı kalacak, T.C. aynı kalacak ve doğum tarihi değişmeyecek. Defalarca aradım, geri bildirim oluşturdum fakat sorunum çözülmedi. Geri bildirim hizmetinde değerlendirmeye alındı, olumsuz yanıt aldım. Kimlik paylaştım. Paylaşılan kimlikte tüm bilgiler aynı, T.C. var ve bilet rezervasyonu ile aynı, soy isim rezervasyon ile aynı. İsim değişikliği nasıl olmaz? Kimlik var iletilen bildirimde ve kimlikle uyuşamayan hiçbir şey yok. Bu resmen insanları mağdur edip tekrar bilet almaya zorunda bırakmak. 1800 TL'ye aldığım bileti 2500 TL'ye aldım.

28 Ekim 2024 18:06

Dün akşam saatlerinde Türk Hava yollarından UNDV67 PNR kodlu 3 adet bilet satın aştım. Farkında olmadan iki bilete de aynı ismi yazmışım. Bunu fark edince hemen müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Onlarda geri bildirim yapmamı istediler ve geri bildirim formunu doldurum gönderdim. (t. C. Kimlik fotoğrafı, bilet numarası vs). Üst üste defalarca aradım inceleniyor denildi. Sonrasında talebim olumlu yanıtlanmadı. Bunun için sebep ne bir tane bile uyuşmazlık yok tüm bilgiler tutuyor. T. C. Kimlik bilgileriyle soy isim, t. C. Kimlik no, doğum tarihi doğru girilmiş. Bir isim yanlışlığının neyi reddedildi. Bu Türk Hava yollarının insanları mağdur edip yeni bilet almaya zorladığı bir durumdur. Mecbur olarak yeni bilet aldım dün almış olduğum 1800 TL'lik bileti bugün 2500 TL'ye aştım yani uçuş bana 4300 TL'ye geldi. Diğer bileti açığa almak istedim sonrasında bunun içinde Türk Hava yollarına 690 yl gibi bir ceza ödemem gerekiyormuş bileti açığa aldım için beni hem buna mecbur bırakıp üstüne bir de ceza için para istemek tam sana yakışırmış Türk Hava Yolları. İnsanları mağdur edip bundan faydalanıyorsunuz bundan sonra asla kullanmayacağım ve çevremde de kimseye tavsiye etmeyeceğim.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 08:44

Ebru
11 Ağustos 2023 12:56
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Bilet Bilgi Değişikliği (Yolcu Bilgisi Düzeltilmedi)

Gizem
30 Temmuz 2023 22:06
Berfu sonuçtan hiç memnun değil

Berfu
23 Ağustos 2023 00:09
Türk Hava Yolları Tarafından Mağdur Edilen Kaçıncı Kişiyim?
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
22 Şubat 2024 09:42