Hilmi sonuçtan çok memnun

Teka Türkiye Satış Sonrası Hizmet Sıfır

06 Ağustos 2024 08:32
Hilmi'nin Teşekkür Mesajı
“Biraz meşagatli oldu ama teşekkür ederiz”

Teka'dan Sakarya da bulunan evim için ankastre aldım. Yaklaşık üç haftadır servisin gelip bağlanmasını bekliyorum. Teka merkezden S***** Hanım (herhalde bir tek kendisi çalışıyor) ile tesadüfen birçok kez görüştüm. Her seferinde beni salladı. En son D**** Hanım diye biri ile görüştüm. O da servis sağlayıcısı ile görüşüp döneceğini iletmesine rağmen dönmedi. Tekrar aradım not bıraktım. Kendisi dönüp dün için servisin geleceğini söyledi ama ne gelen ne giden. Teka maalesef benim için bir pişmanlık oldu. Dünya kadar fiyata satmalarına karşılık satış sonrası destek sıfır maalesef.

06 Ağustos 2024 08:54 (Şikayetten 22 dakika sonra)
13 Ağustos 2024 10:14

Biraz meşagatli oldu ama teşekkür ederiz

Hamza sonuçtan memnun

Hamza
29 Ağustos 2024 16:42
"Teka tarafından iletişime geçildi. Sorunun çözüleceği bilgisi iletildi. Yardımları için teşekkürler."
Teka Ankastre Satış Sonrası Hizmet Sorunu!
Teka Ankastre Satış Sonrası Hizmet Sorunu!
Veysel sonuçtan memnun

Veysel
10 Temmuz 2024 15:37
"İncelikle Teka genel merkez müşteri hizmetlerinde görevli olan zubeyde hanıma çok teşekkür ederim çok ilgilendi sürekli dönüş sağladı gayet kibar ve karşısındaki insana saygılı bir bayan bir çalışan. Şikayette yazdığım gibi ankastre setin Ocak düğmesinden sıkışma vardı gelen personel kırmış apar topar kaçmış benden düğme ve servis ücreti talep edilmişti sağ olsun Zübeyde hanim düğmenin yenisini ücretsiz yollattı servis ücreti de aldırmadı sadece 1000 TL isçilik ödedik o kadar çok ilgilendi genel merkez. Teka genel merkez olarak ürününün kesinlikle arkasında. Ana servis olarak b... Ş para etmez yeterlilik belgesi egitimi olmayan is bilmeyen daha çok zarar veren insanla. Kesinlikle usta değiller piyasaya tamir ettirilse belki daha iyi olur o derece"
Teka Yetkili Servis Mağduriyeti Ocak Anahtarım Boşa Dönüyor
Efe sonuçtan çok memnun

Efe
02 Temmuz 2025 18:37
"Süreçteki takip ve ilgisi için Zübeyde Hanım'a ve servis görevlisi Metin Bey'e teşekkür ederim."
Egemen sonuçtan çok memnun

Egemen
24 Ekim 2024 22:37
"Şikayet var sonrası hemen dönüş sağlandı ve sorun giderildi teşekkürler"
Mesut sonuçtan çok memnun

Mesut
30 Ağustos 2023 15:07
"Müşteri temsilcisi Zübeyde Hanıma özellikle teşekkür etmek istiyorum. Kendi evi ile ilgileniyormuş gibi bir hizmet anlayışı vardı. Bir daha Teka almam noktasından beni sadece Teka alırım diyebileceğim noktaya getiren zübeyde hanıma ve müşteri hizmetlerine sonsuz teşekkürler."

Teka Kategorileri