Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 13:43

5 tane evimiz için severek ve markaya güvenerek, muadillerine göre fazla da para ödeyerek aldığımız Teka ark 938 model bataryalar, spiral bağlantı kısımlarından 4 tanesi sırayla kırıldı. Servis ile temasa geçerek durumu ilettim.

Fatura ve görsel istediler. 24.06.2024 ilk kayıt oluşturduktan sonra aralıklı 5-6 kez mail ve telefon üzerine bu parçanın garantiye dahil olmayacağını belirttiler. İlgi sıfır. Kalite sıfır. Oturulan ev diye belirtmeme rağmen 15 gün cevap bile vermediler.

12 Temmuz 2024 14:56 (Şikayetten 1 saat sonra)
17 Temmuz 2024 09:17

5 gün geçti. En kısa sürede iletişime geçeceğiz diye mesaj atılmış ama arayan soran ilgilenen yok. Böyle bir markayı düşürdüğünüz duruma bakıp gurur duyabilirsiniz.

29 Temmuz 2024 11:34

Nihayet döndüler ama parça satmak üzere döndüler. Bu kısım garantiye girmez diye. 5 adet bataryanın 4 tanesi kırılmış. Parçayı satmaya çalışıyorlar. Hadi aldık 3 gün sonra kırıldı tekrar. Yine aynı bedelimi ödeyeceğim. Sizin hatalı üretiminizin bedelini bir kere ödedik. 4 adet bataryayı çöpe atıyoruz, başka marka bir batarya ile değiştiriyoruz. 5. Ne zaman kırılacak acaba merak ediyoruz. Teka pişmanlıkmış. Pahalıya öğrendik.

10 Eylül 2024 13:15
Teka Ark 938 Batarya Sorunu

Evet Nihayet 4 bataryayı söküp yerine yerli bir marka ürün taktık. Malının arkasında durmayan Teka ürünlerini lütfen almayın.

Emirhan
Emirhan

Aynısı benim de başıma geldi ikg yıl önce almıştık aynı şekilde kırıldı

Erdi
Erdi

Bende Alman firması sağlamdır diye düşünüyordum sayenizde Teka ürünü almaktan vazgeçtim teşekkürler

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
24 Ağustos 2024 14:38