Volkan sonuçtan çok memnun

Teka Ankastre Da Sorun

Teka Ankastre Da Sorun
09 Nisan 2024 23:51
Volkan'ın Teşekkür Mesajı
“Teka markası büyüklüğünü gösterdi ve sorunumuzun çözülmesi adına ellerinden geleni yaptıkları için çok teşekkür ederim. İlgilenmeleri ve takip etmeleri bile bizi çok mutlu etti. Zübeyde Hanıma ayrıca teşekkür ederiz.”

Teka marka Ocak davlumbaz ve fırın almıştık, Ocaktaki gözler bozuldu yaptırdık, fırın da ki ana kart bozuldu değiştirdik, davlumbaz ın anakartı bozulmuş onu da değiştirdik. Yani arıza yaşamadığımız yer kalmadı Teka nın ürünlerinde. Şimdi de ocağın orta büyük gözü yanmıyor aradık servis çağırmak için 580₺ sırf servis ücreti istediler, ayrıca yapılacak işlem için de işçilik ücreti var dediler, parça kullanılırsa ek olarak da onun ücretini alırız dediler. Bıktık artık Teka servisine ücret ödemekten. Nedir bu servis ücreti, bundan distribütör olarak haberiniz var mı, böyle yaparak müşteri güveni ve marka değeri kaybetmeye devam edeceksiniz. Servis çağırmamak ve acilen bu markadan kurtulmak için yeni ürün ve yeni bir marka bakmaya başladım. Neden bu duruma düşelim ki.

10 Nisan 2024 21:18 (Şikayetten 21 saat sonra)
14 Nisan 2024 17:28

Tuğba