Özge sonuçtan çok memnun

Tefal Mambo Termos Patladı
Özge
30 Mart 2024 18:39
Özge'nin Teşekkür Mesajı
“Ürün değişimi Tefal müşteri hizmetlerinin yanlış bilgilendirmelerine ve yanlış bilmelerine rağmen değiştirildi.”

Tefal marka termosun içini çatlamasın diye öncesinde sıcak su ile çalkalayıp ılıtma işleminden sonra sıcak suyumu koydum ve kapağını kapattım. Bir dakika bile geçmeden, durduğu yerde tabanından patladı. Ankara Kızılay'daki yetkili servise götürdük. Ürünün 2 yıl garantisi olduğunu söylediler fakat ürün üzerinde 5 yıl garantili ifadesi yer alıyordu. Neden böyle yazdığını sorduğumda, '5 yıl parça garantisi' olduğunu ifade ettiler. 30.03.2024 tarihinde ürünü teslim aldılar. Parça garantisi olsa bile bu durumun açıkça belirtilmediğini ve böyle bir bilginin olmadığını söyledim. Var ise göstermelerini talep ettim, yetkili ise müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmemi söyledi. Müşteri hizmetlerini aradığımda, garanti kapsamının sıcak soğuk tutma özelliğinin kaybolması veya sızıntı olması durumunda geçerli olduğunu ve garantinin 2 yıl olduğunu belirttiler. Sıcak soğuk özelliğin patlayarak kaybolduğunu ifade etmeme rağmen, vurma ve çarpma sonucunda olabileceğini, ürünü incelemeden ve görmeden hüküm verdiler. Ürün üzerindeki 5 yıl garanti ifadesini sorduğumda, müşteri hizmetleri '5 yıl kullanım süresidir' şeklinde cevap verdi. Bir termosun kullanım süresi diye bir şeyin olup olmadığını ve neden 5 yıl olduğunu sorguladım. Hiçbir sıkıntısı olmasa bile 5 yıl sonra çöpe atılması gerektiğini düşündüm. Tamamen insanla alay eder gibi akıl sınırlarını zorlayan cevaplar aldım. Tekrar arayıp şikayet birimine aktarmalarını istediğimde, konuyu dinlemeden aktarım yapamayacaklarını söylediler. Olayı baştan anlattım ve bana garanti süresinin 2 yıl olduğunu, 5 yıl olmadığını açıkça belirttiler. Şikayet birimine aktarılmasını istediğimde 'öyle bir birim yok' dediler. Konuşmanın başında böyle bir birim olmadığını demediler, önce konuyu anlatmamı istediler. Tekrar aynı şeyleri anlatmak zorunda kaldım ve sonunda bana şikayet birimi olmadığını söylediler. İnsanla alay edercesine bir konuşma gerçekleştirdim.

31 Mart 2024 08:40 (Şikayetten 14 saat sonra)

02 Nisan 2024 12:19

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Özge
04 Haziran 2024 12:18

Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Çay Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

Yaşar
24 Aralık 2024 02:31

Gizem
02 Ekim 2024 22:48
Ezgi sonuçtan memnun

Ezgi
11 Şubat 13:38
"Beni çok uğraştırsalar da 4. Kez servise gönderdiğim çaycım elif teknik sayesinde yenisiyle değişti. Teşekkürler..."
Tefal Çaycı Sürekli Kapanıyor, Garanti Süresi Dolmadan Çözüm Bekliyorum
Tefal Çaycı Sürekli Kapanıyor, Garanti Süresi Dolmadan Çözüm Bekliyorum
Kamile sonuçtan hiç memnun değil

Kamile
12 Ekim 2023 09:04
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
07 Mayıs 2024 19:35