Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Instant Power Süpürge Performans Sorunu

Tefal Instant Power Süpürge Performans Sorunu
02 Temmuz 2024 17:56

Tefal Instant Power torbasız elektrikli süpürge aldım, çekmiyor. Öndeki filtreleri yıkadım, kuruttum; arkadaki filtreyi çırptım, tozu boşaldı, tekrar taktım ama yine de çekmiyor. Tefal'den pişmanım. Daha belki 35-40 defa çalıştırdım. Evde bile kalmıyoruz, ev boş duruyor ama makine ısınıyor ve çekmiyor. Çıldıracağım, patlayacak gibi.

03 Temmuz 2024 09:17 (Şikayetten 15 saat sonra)

06 Temmuz 2024 12:23

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

06 Temmuz 2024 12:31

Hayır beni 0850 li numaradan aradınız alo dedim telefon kapandı. Sonra ben aradım karşımda muhatap yok bant konuşuyor sonra 444'lü numarayı aradım yine karşımda bant konuşuyor canlı bir müşteri hizmetleri temsilcisi arasın beni bekliyorum bu süpürgeyi alın bana ücret iade edin

Çekmeyen Süpürge Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Hakan
26 Kasım 2024 20:19

Filiz
22 Ocak 2024 11:34
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
29 Aralık 2024 00:03
Çekim Gücü Olmayan Elektrik Süpürgesi Ve Yetersiz Hizmet

Ayşe
07 Mart 2024 00:30
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Zeliha
18 Mayıs 2024 12:03