Taner sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 14:24

Şok market mağazasından aldığım lio Az Tuzlu Sofralık Zeytin paketini açtığımda, içindeki zeytinlerin bozulmuş olduğunu gördüm. Son kullanma tarihimi geçti acaba diye kontrol etmek istedim. Tenekede son kullanma tarihinin kutunun üzerine yazıldığı yazıyordu. Kutunun üzerine baktığımda tarih yoktu. Gelecekte aynı durumu başka müşterilerinizin yaşamaması için gereken önlemlerin alınmasını rica ediyorum. Ben zeytinleri bu şekilde riskli bulduğum için yemeyeceğim.

22 Eylül 2023 15:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Taner
Taner
27 Eylül 2023 20:20

Sizden herhangi bir maddi beklentim yok. Zeytinlerin de zaten yenecek bir tarafı yok, çöpe attım. Sadece benden sonraki müşterilerinizi kaybetmeyin diye, raflarınızdaki ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol edin. Lio marka zeytin ürünlerinde, kutunun üzerinde yazdığı gibi basılı bir son kullanma tarihi bile yok. Bizde kabahat, hala bunlara bakmadan, güvenerek sizden ürün alıyoruz. Ancak eve gelip, kutuyu açıp, bozuk ürünleri görünce son kullanma tarihine bakıyoruz :(

Emre sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2025 21:15
Cüneyt sonucu yetersiz buldu

Şok Marketler Bozuk Ürün ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

21 Ekim 2025 17:38
sok-marketler-bozuk-urun-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 10:05
Mehmet sonuçtan çok memnun