Şok Marketler Şok, Young Horse Valiz Tamiri Hk. Evrak Temin Edemedi! (Mağduriyet)

10 Temmuz 2023 23:133.618

Şok'tan ABS young horse büyük boy valiz almıştım. THY'nın aktarmalı uçuşu esnasında valizim kırıldı. Yer hizmetleri esnasında bir sonraki uçuşa aktarılırken valizimin ayağını kırdılar.
THY uçuş sonrası kayıp bagaj bölümüne giderek durumu anlattım. Kimlik fotokopimi, uçuş biletimi ve bagaj etiketini teslim ettim. Tamir için fiyat almamı kaşeli imzalı evrakı THY'ye mail atmamı istediler.
Bahse konu bagaj firması Şok'un kendi markası imiş. Bu durumu Şok müşteri hizmetlerine ilettiğimde ilgili firmanın numarası olmadığını kendilerinin o firmaya ulaşıp bana imzalı kaşeli evrakı teslim edeceğini söylediler.
Daha sonra defalarca aradım ama asla durum değişmedi o evrak bana gönderilmedi!
Şok bu markanın adını sanını paylaşmadığı gibi iletişim numarasını da paylaşmıyor!
Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.
Yasal süre içerisinde belgeyi THY'ye sunamadığım için zararımı tanzim etmeyecekler!

18 Temmuz 2023 18:10 (Şikayetten 7 gün sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

16 Mayıs 2024 10:08

Herhangi bir çözüm üretilmedi benimle iletişime geçilmedi

Benzer Şikayeti Var
17 Temmuz 2023 09:58

Benim de mağduriyetimi gidermedi maalesef şok! Ben araçtan otogara kadar kendim valiz götürdüğüm halde tekerleği kırıldı, elimde taşımak zorunda kaldım! Demek ki sattıkları ürün kalitesiz! Ne şikayetime çözüm buldular ne de dönüş yaptılar! Koca köklü bir firmadan bunu beklemezdim, şaşırttı!

3 Temmuz 2023 20:503.419

21 Haziran 2023 tarihinde şok ÜSKÜDAR'dan aldığım young horse ABS valiz 30 haziranda ik kez kullanmam sonucu tekerleği k...

Kayhan
26 Haziran 2024 13:07888

Bir ay önce Şok Ekstra uygulamasını kullanarak bir koltuk satın aldım. Ürün bir ay sonra teslim edildi. Teslim edilirken...

1 Destek

Uğur
31 Ağustos 2024 16:254.740

24.08.2024 tarihinde Şok Market İstanbul/Pendik/Esenler mağazasından Every marka büyük boy valiz aldım. Ertesi gün valiz...

Tümünü Gör
Şok Marketler Kokmuş Çatlak Karpuz

Şok MarketlerKokmuş Çatlak Karpuz

Derya
Şok Marketler Lezztat Tatlıdan Çıkan Madde!

Şok MarketlerLezztat Tatlıdan Çıkan Madde!

Efe
Şok Reyon Kasa Fiyat Farkı, Fazla Alındı

Şok Reyon KasaFiyat Farkı, Fazla Alındı

Ferdi
Cepte Şok Siparişleri Eksik Gönderiyor!

Cepte ŞokSiparişleri Eksik Gönderiyor!

Tolga
Şok Marketler İçi Boş Olan Karmen Bademli Çikolata