Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Şok Sanki Kurumsal Bir Market Değil Adeta Bir Bakkal

Şok Marketler Şok Sanki Kurumsal Bir Market Değil Adeta Bir Bakkal
23 Mart 2024 23:43

Ankara Yenimahalle Serhat Mahallesi'nde bulunan Şok markete bir daha gitmeme neden olan davranışlarla karşılaştım. Maalesef market çalışanlarınız oldukça lakayt bir tutum içinde hareket ediyorlar. En son gidişimde birkaç parça malzeme aldım. Acelem olmasına rağmen 4-5 kişilik bir sıraya girdim. Kasa o kadar yavaş işliyordu ki ve sadece tek kasa çalışıyordu. Yavaş işlemesinin nedenlerinden biri, tanıdık müşterilerle yapılan gereksiz sohbetlerdi. Sırada biraz sinirli bir şekilde beklerken, bu şubede kendini müdür ya da şirket sahibi sanan bir hanımefendi, içeride şakalaşarak konuştuğu müşteriyi gözlerimizin önünde geçirerek yeni bir kasa açtı ve hepimizin önüne aldı. 'Biz sırada beklemiyor muyuz?' dedikten sonra bana boş boş baktılar ve ben de elimdeki ürünleri orada bırakarak marketten ayrıldım. Bir daha da adım atmam. Öncelikle market çalışanlarınızı müşteri ilişkileri konusunda eğitmeli ve müşteri hakkını ihlal etmenin, marketin müşteri kaybına yol açacağı konusunda onları uyarmalısınız.

24 Mart 2024 09:39 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini (İl ve ilçe Cadde,Sokak,Mahalle ) ve yetkili birime kişisel bilgilerinizin paylaşılmasını ister misiniz? Bilgi vermenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Hüseyin
Hüseyin
24 Mart 2024 10:29

Eski, serhat Mahallesi 1305 sokak, 1305. Sk. No: 19, 06374 Yenimahalle/Ankara adresli şubenizdir. Bilgilerimin paylaşılmamasını rica ederim

24 Mart 2024 11:44

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

04 Nisan 2024 19:11

22 Nisan 2024 21:26
Okan sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 15:34

02 Nisan 2024 15:46