18 Nisan 2024 15:16

Şok marketlerden bir adet 127 ekran televizyon aldım 21 Mart 2024 tarihinde aradan bir ay geçmesine rağmen ürün adıma teslim edilmedi. Horoz adında bir kargo firmasıyla çalışıyorlar. Şok Marketler müşteri hizmetlerine. Gerek Horoz Lojistik firmasına defalarca telefon ettiğim halde ürün hakkında bilgi alamadım ürünün nerede olduğunu da bilmiyorum adı geçen kargo şirketi de bilgi vermiyor.

19 Nisan 2024 19:15

Ben sizden aldığım ürünü dikkat edin 21 Mart 2024 tarihinde satın aldım sizin satış mağazalarınız uzayda mı yoksa Afrika damı. Avustralya damı. Dünyanın neresin de söyler misiniz aradan bir ay geçmiş siz bana ne anlatıyorsunuz. Ben buradan tüm ilgilileri uyarıyorum şok marketlere dikkat edin. Denetleyin. Ben sizden aldığım adresime ulaşmıyan ürünü iade işlemi başlattım benden kesilen paramın derhal iadesini istiyorum. Müşteri hizmetleriniz ve horoz denen kargo şirketi de dürüst cevap vermiyor yok mu başka kargo şirketi koskocaman Türkiye de 24 saate teslim ediliyor başka kargo şirketleri. Sadece ben ürün sizden almıyorum. Böyle bir şey asla başıma gelmedi. İlgilileri uyarıyorum lütfen şok marketleri denetleyin.

Sadık
Sadık
18 Nisan 2024 14:53

Ürün zamanında teslim olmadı üründe nerede olduğu belli değil.

18 Nisan 2024 15:48 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Uzaktan satış yöntemiyle alınan ürünler 21 iş günü içerisinde müşterilerimize ulaşmaktadır. İyi günler dileriz.

Ğebat sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 11:50
Eralp sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 19:31
Özge sonuçtan memnun değil

11 Aralık 2024 11:36
Hasarlı Televizyon İadesinde Yaşanan Sorunlar
Murat sonuçtan memnun değil

24 Temmuz 2024 00:28
Recep sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 19:20
sok-market-tvyi-35-gunde-getiremedi-1.pdf