Şok Marketler Personelin Mesai Saatlerinde Sigara İçip Müşteri İle İlgilenmemesi

15 Kasım 2023 19:20

Alsancak Atatürk Caddesinde bulunan Şok markete 18.30 sularında gittim. Esmer bir kasiyer hanımefendi kasaya geçtiğim sırada hem başka bir müşteriyle sohbet edip hem de sigara içiyordu kapı ağzında. İlk önce başkası var mı diye bakındım. Fakat kimse ilgilenmedi. Daha sonra hanımefendiye 'rica etsem biri bakabilir mi, derse gideceğim' tarzında ve bu şekilde bir üslupla ricada bulundum. Fakat kendisi elimdeki ürünleri hızlı hızlı sinirli bir şekilde okutup çarptı, beş karış bir surat, para için uzattığım elimi gördüğü halde para üstünü de yere çarptı. Bu durumdan, ilgilenilmeyip sigara içilmesinden rahatsızım. Gereğinin tarafıma bildirilmesini, önlem alınmasını rica ediyorum. Personelin iş saatleri içerisinde sigara içmesi müşteri için çok kötü bir görüntü.

15 Kasım 2023 19:48 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Belirttiğiniz adreste birden fazla mağazamız görüntülenmektedir. Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın kodunu ya da açık adresini bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Büşra
Büşra
15 Kasım 2023 19:51

Alsancak, dalyan gumruk ıshanı, Atatürk CD. No: 398/c, 35220 Konak/İzmir

15 Kasım 2023 20:40

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Aysu sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 20:05
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2025 14:38

06 Nisan 2025 11:11

20 Şubat 2025 17:55
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Şok Market'te Kaba Ve İlgisiz Personel Deneyimi

23 Ağustos 2025 20:30