Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler İş Başvurusu Ve Özlük Dosyalarımın Teslim Edilmemesi

Şok Marketler İş Başvurusu Ve Özlük Dosyalarımın Teslim Edilmemesi
21 Ağustos 2023 13:21

Antalya Konyaaltı bölgesi için is başvurusu yaptım. Gereken evraklarımı tamamladım. İş sözleşmesi yapıldı. İse başlamak için haber beklerken kendilerince haklı bir sebepten dolayı is başvurumun olumsuz sonuçlandığını söylediler. Ben en basta durumumu izah ettim. Tamam dediler başlatacağız dediler. İstedikleri evrakları tamamlamak için cepten başlamadan onca masraf yaptım. Zaman kaybı ve stresi cabası. Tamam dedim evraklarımı geri verin başka bir yere başvuru yapacağım dedim. Tamam vereceğiz deyip oyaladilar. Hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Dosyam kimlik bilgilerim elindedir. Tarafıma vermediler. İleride oluşabilecek evraklarımın yayılması kullanılması durumunda Şok Marketler sorumludur. 21 Ağustos 2023 tarihinde bunu beyan ediyorum.

21 Ağustos 2023 14:20 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

27 Ağustos 2023 16:17

Birimlerinizden hiçbiri tarafıma çözümle alakalı sonuç için geri dönmediler. Ayrıca konuyla ilgili tarafıma döneceğini belirten işe alım surecini sözüm ona yetkilendirdiğiniz ama fiiliyatta hiçbir etki ve yetkisi olmayan telefonlarıma bakmayan Konyaaltı sorumlularından kadir bey telefona bakmıyor. Haksız yere işinizle alakası kalmayan benim kimlik bilgilerimin olduğu dosyamın geri verilmemesi için gereğini yaptığınızı düşünüyorum. Bilgilerimin yasadışı olaylara karşı kullanılması durumda tekrardan sok marketler zincirinin asıl sorumlusu olduğunu belirtmek istiyorum.

Sinem
Sinem

Aşı oldunuz mu

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Şok Marketin İnsanları Masrafa Koyup Yarı Yolda Bırakması!

26 Şubat 2024 17:14
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 11:43

Şok Marketler Kategorileri