Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Şok Marketin İnsanları Masrafa Koyup Yarı Yolda Bırakması!

26 Şubat 2024 17:14

24.02.2024 tarihinde saat 11.00'da Şok Marketleri A.Ş. ile iş görüşmem vardı. Görüşme sonrasında beni işe aldıklarını söylediler ve iş için gerekli evrakları toplamam konusunda bana bir liste verdiler. Verilen listedeki her şeyi toplayıp 26.02.2024 tarihinde iş yerine gittiğimde, iş sözleşmesi ve diğer evraklar hazır bulunuyordu. İşe başlarken zorunlu mesai ile ilgili herhangi bir bilgi verilmediği halde, iş sözleşmesine ek olarak tarihleri ve saatleri boş olan ve zorunlu mesaiyi içeren bir evrakın imzalanmasını talep ettiler. İmza atmamam durumunda işe alınmayacağımı belirttiler. Görüşmede böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtmeme rağmen bu tutumlarını sürdürdüler. Hazırladığım evraklar için yaptığım masrafların karşılanmasını istiyorum. Bu şirket hakkında şikayetçiyim.

29 Şubat 2024 16:07

24.02.2024 tarihinde saat 11.00'da Şok Marketleri a. Ş. İle iş görüşmem vardı. Görüşme sonrasında beni işe aldıklarını söylediler ve iş için gerekli evrakları toplamam konusunda bana bir liste verdiler. Verilen listedeki her şeyi toplayıp 26.02.2024 tarihinde iş yerine gittiğimde, iş sözleşmesi ve diğer evraklar hazır bulunuyordu. İşe başlarken zorunlu mesai ile ilgili herhangi bir bilgi verilmediği halde, iş sözleşmesine ek olarak tarihleri ve saatleri boş olan ve zorunlu mesaiyi içeren bir evrakın imzalanmasını talep ettiler. İmza atmamam durumunda işe alınmayacağımı belirttiler. Görüşmede böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtmeme rağmen bu tutumlarını sürdürdüler. Hazırladığım evraklar için yaptığım masrafların karşılanmasını istiyorum. Bu şirket hakkında şikayetçiyim. Adres:

Cami Atik, Sümbül Sk. 9/1A D:9/1B, 59310 Malkara/Tekirdağ

26 Şubat 2024 17:43 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Yasin
27 Şubat 2024 12:35

Cami Atik, Sümbül Sk. 9/1A D:9/1B, 59310 Malkara/Tekirdağ

27 Şubat 2024 14:44

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Yasin
27 Şubat 2024 19:43

Sonuç?

Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler İş Başvurusu Ve Özlük Dosyalarımın Teslim Edilmemesi

Abdurrahman
21 Ağustos 2023 13:21
Şok Marketler İş Başvurusu Ve Özlük Dosyalarımın Teslim Edilmemesi
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Yaşanan Sorumsuzluk Ve Kayıp Evrak Sorunu

Yasemin
30 Ocak 18:19

Büşra
11 Ocak 2024 12:59
Şok Marketler Cepte Şok'un Sorumsuzluğu
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

İş Başvurusu Sürecinde Yaşanan Mağduriyet Ve Hayal Kırıklığı

Kerem
13 Kasım 2024 02:46
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Bekir
06 Şubat 2024 11:38