Hakan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 02:13

30 Mart cumartesi günü şok marketin S-link
S-link SL-BT240 RGB Bluetooth v 5.0 Çift USB FM Transmitter
cihazını boy boy kampanya afişler basarak satışa sunulacağını duyurdu. Ogün Karabük merkezden Samsun a yola çıkmadan önce mahallemdeki şok markete gittim dediler gelmedi. 2.3.4.5 derken Karabük te bulunan 5 mağazayı gittim hiçbiri gelmedi dedi ardından yola çıktım. Kastamonu merkezde 3 şok markete araç ve Taşköprü ilçelerinde bulunan şok marketlere uğradım. Baktım ki hiçbirine gelmemiş. Ardından yol güzergahımda bulunan Sinop a bağlı Boyabat ve Gerze ilçelerindeki şok marketlere de uğradım ne tesadüf ki oralara da gelmemiş. Ardından Samsun a bağlı Bafra,19 Mayıs ve Atakum ilçelerinde şok marketlere uğradım ne tesadüf orada da yok. Şimdi Şok market yetkilerine sormak istiyorum. Satmadığınız bir ürünün afişini mağazanızın pencerelerine neden asıyorsunuz. Neden bizim zamanımızdan çalıyorsunuz satmayacaktınız neden aldatıcı reklam yapıyorsunuz? Bu şekilde reklam yaparak müşterileri mağazalarınıza mı çekmeye çalışıyorsunuz?

03 Nisan 2024 12:04 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz bir mağazanın açık adresini bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

Hakan
03 Nisan 2024 12:22

1-Yeşil, Atatürk Blv. 78200 MERKEZ/Karabük 2- Kurtuluş Mah. Atatürk Bulvarı no:154/A KARABÜK/MERKEZ, 78200 Merkez/Karabük 3-Adres: Kartaltepe, Kılıçarslan CD. No:7, 78100 MERKEZ/Karabük 4-Şirinevler Mahallesi Alpaslan CD No:63\A Merkez/Karabük, 78200 Merkez/Karabük Yaşadığım şehirdeki gittiğim marketlerin adreslerini olarak Google erattan buldum kamera kayıtlarında da mağzaları ziyaret ettiğimi görebilirsiniz. Kastamonu eğitim araştırma hastanesinin olduğu yerdeki market ve Kastamonu çıkışı Sinop yolundaki Mağaza ve diğerleri

Yusuf

Çok haklısın. Bu ürün satışa gelmedi. Bende bir o kadar marketi gezdim Mardin'de. Adres kontrolü hikaye. Ürün satışa hiç çıkmadı çünkü. Olsa cepte şoktada olurdu. Üç gün uğraştırdı bir de. Gittim çiçek sepetinden aldım 510liraya. Bugün elime ulaştı

Hakan

Müşteriyi yanıltıcı reklam yapıyorlar

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
16 Temmuz 2024 22:31