Nahide sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 13:04

Cepte şok uygulaması üzerinden 01.09. 2024 tarihinde Sipariş numarası:7220863339 olan alışverişte 13 adet ürün sipariş verdim. Sipariş teslim edildiğinde
2 adet kitap, Marul, Maydanoz ve
Salam Torbanın içerisinden çıkmamıştır. ( sadece su için kapıda ürünün stokta olmadığını belirtip ücret iadesi düşülecek diye bilgi verilmiştir.)
Ve benim siparişimin içerisinde olmayan 1 adet 3 litre Mintax lavanta yumuşatıcı çıkmıştır. En acımasız kısım bunu hazırlayan kişi gelen ürünlerin hepsini 1 torbaya koyarak yumuşatıcıyı da ayrı torba içerisinde diğer ürünlerin üzerine koyup tek torba halinde bağlamış. Dolayısıyla domatesler ezilmiş hatta suları çıkmış durumda tarafıma teslim edilmiştir. İnsanlar para veriyor biraz özen, biraz saygı lütfen. Sürekli hatalı, eksik ya da sorunlu sipariş olmasından dolayı yaklaşık 1 yıldır (belki daha fazlada olabilir bilemiyorum) alışveriş yapmıyordum. Bugün denemek istedim, fakat gördüm ki değişen hiçbir şey yok biraz işinize saygınız olsun. Bu şekilde çalıştığınız sürece firmanıza zarar veriyor, müşteriyi mağdur ediyorsunuz. Eksik gelen ürünlerimin temin edilip tarafıma getirilmesi, fazladan gelen benim siparişimde olmayan yumuşatıcıyı teslim almanızı rica ediyor ve sonrasında şok marketi bir daha denememek üzere vermiş olduğunuz ders için teşekkür ediyorum.
İyi ve sağlıklı günleriniz olsun.

01 Eylül 2024 14:22 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

01 Eylül 2024 14:32

Peki saat 14:30 oldu ve hala ürünlerin teslim edilmemesi ne kadar normal? Ne zaman teslim edilecek? Bununla ilgili acil geri dönüş bekliyor ve rica ediyorum.

01 Eylül 2024 18:31

Saat:18:21 Oluşturmuş olduğum şikayet ile ilgili hiçbir şekilde tarafıma ulaşmadan direkt 2 kitap, marul, ve maydanozun ürün iadesi gerçekleştirildi sadece salamın iadesi yapılmamış ezilen domateslerin telafisi olmamıştır. Ve fazladan getirdikleri ürün alınmamıştır. Buradan belirteyim pazar günleri hariç teslim etmeniz ve almanı gereken ürünü maalesef ki mesai saatlerim uymadığı için teslim etme ve teslim alma şansım yoktur. Daha sonrasında vay biz geldik, ya da gelmek istedik aradık yoktunuz olmadı vs gibi bahanelere sığınılmasın. Ve bu sipariş sonrası tekrar belirtiyorum ki Şok market benim için bitmiştir. Dikkat edilmeden yanlış eksik sipariş getirilir, eksik ürün bilgi verilmeden iadeye alınır, ne bir muhatap vardır, ne bir telafi edecek çaba gösterirler. Ayıp, yazık…

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 22:29

30 Haziran 2024 23:23
Şok Market Eksik Ürün Gönderiyor. Göndermediği Ürünün Ücretini Alıyor!

11 Ağustos 2024 10:25
Birol sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2025 00:58
cepte-sok-siparisimde-eksik-urun-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleriyle-magdur-oldum-3.jpg

30 Ekim 2024 10:24

Şok Marketler Kategorileri