07 Eylül 2024 17:04

Smeg (Boğaziçi İthalat tarafından) servis hizmeti verilmesi için kendilerine yönlendirme sağlandı. Fırınımda düğmelerin aşırı ısınması üzerine şikayette bulunmuştum, normalde fırın çalışırken gelen soğutma fanı sesi artık gelmiyordu. 2 Haziran'da görüştük, 4 Haziran'da geldiler. Bir davlumbaz ve bir fırın alıp gittiler. Ürünlerin çok kirli olduğunu, davlumbaz motorunun yağ bağladığını ve filtrelerin temizlenmesi gerektiğini söylediler. Davlumbazımda floresan yoktu, o parçayı da isterseniz ayarlayabiliriz dediler. 10.000 TL maliyeti olduğunu söylediler. Tamam dedim. 8 Haziran'da ürünleri getirdiler. Annemler evdeydi. Taktılar ve ardından ücreti istediler. Hızlı çözdüler sağ olsunlar dedim, hemen parayı gönderdim. Ancak asıl iş burada başladı. O gün eve gelir gelmez ürünleri inceledim. Isınma sorunu devam ediyor, eskiden gelen fan sesi gelmiyor. Davlumbazda da floresan takılmamış. Evet, davlumbazın sesinde iyileşme var, belli bir işlem yapılmış ama gerisi yok. Hemen yeniden ulaştım. Durumu bildirdim. Soğutma fanının belli bir derece üstünde devreye gireceğini söylediler ancak fırını 200 derecede saatlerce çalıştırdım, asla bir şey devreye girmedi. Düğmeler ve üst konsol değemeyeceğim kadar sıcak. Tamam dediler. Floresan için de yurt dışı malzeme sipariş verdik. Geldiğinde takacağız dediler. O günden sonra toplam 3 ay geçti. Her aradığımda yarın size geliyoruz, yok efendim öteki gün sizdeyiz dediler ama asla gelen giden olmadı. Defalarca aradık, sürekli yoldayım, arayacağım deyip kapatıldı telefon. İyi niyet gösterip sabırla bekledim ancak 3 ay geçti, koskoca 3 ay. Bu artık iyi niyeti suistimalin de ötesinde. Bu başka bir şey! Para ödendi ancak sorunlar çözülmedi, malzeme takılmadı. Az önce tekrar zor bela kendilerine ulaştık ve bugün geleceklerini söylediler. Bakalım, hiç ümidim yok, artık bundan sonraki süreç hukuki olarak devam edecek gibi duruyor. Ancak aynı sorunu bir başkası da yaşamaması için konuyu buradan paylaşmak, şikayetçi olmak istedim. Tüm bu görüşmelerin muhatabı: S***** Ç*******.

08 Eylül 2024 18:24

Smeg servis - Sakarya Serhan Çiçekdağ Defalarca aramamıza, geleceğini söylemesine rağmen asla gelmedi, Smeg gibi bir marka bu tarz insanlarla nasıl çalışabiliyor aklım almıyor. Güya cumartesi gelecekmiş, yok pazar gelecekmiş. Yok 3-5 arası orada olacağım, yok 5-6 arası. Yok fabrikadayım çıkınca arayacağım. Yok yok yok. Asla yalanı dolanı bitmeyen bir şahıs. Asla güvenilmemesi gereken bir servis. Smeg markası, Boğaziçi ithalat size hiç yakışmıyor. Parasını aldı ve buhar oldu bu adam. Asla hayır demiyor ama asla hizmet vermiyor. Vallahi şükrediyorum en azından cihazlarımı getirdiler. Bu nedir ya bu nasıl bir insandır. Smeg- Boğaziçi ithalat, derhal bu olaya bir müdahalede bulunmanız gerekiyor. Kandırıldık, hizmet alamadık, parayı aldı bu Serhan çiçekdağ denen şahıs ve hizmet vermedi. Kandırıldık!

09 Eylül 2024 10:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli tüketicimiz, iletişim bilgilerinizden tarafınıza ulaşmak istedik ulaşılamamıştır. 0212 251 07 07 (3)dahili bize ulaşmanızı rica ederim.

09 Eylül 2024 12:19

Değerli tüketicimiz, servisimiz hizmet vermiş olup tarafınıza işlemleri tamamlayacaktır. bilgilerinize sunar sağlıklı günler dileriz.

17 Eylül 2024 19:19

Sayın smeg yetkilileri, bize kimse hizmet vermedi. Hala yalan söylenmeye ha bugün geldik ha yarın geleceğiz deyip oyalamaya devam ediliyor. Bu kadarına da pes dedik. Bu konuyu uluslararası mercilere taşımayı düşünüyorum artık, çünkü bir aşama katedilmedi ve bu durum yüzünden marka algısı kötü bir şekilde etkileniyor. Bu konuyu smeg Türkiye olarak siz çözemiyorsanız benim aklıma başka biri gelmiyor açıkçası. Gelişmeleri yazmaya, çözüm almadıkça devam edeceğim. Sakarya bayiniz bu işi beceremiyorsa siz de onlarla çalışmaya devam etme konusunda bir değerlendirme yapmalısınız bence.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Yetkili Servis İş Bilmeyen Genç Çırakları Yolluyor

Volkan
21 Mart 2024 17:50
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 00:19
Siemens Ürün Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı