27 Mart 2024 19:32

Simfer ankastre sf 7306 model fırınımızı maalesef artık kullanamıyoruz. Pop up düğmelerinin tırnakları ısıdan mi yoksa dayanıksız olduğundan mi anlamadığımız bir şekilde kırıldı. Düğmeler artık işlevini görmüyor. Yaptığım araştırmalar sonucunda bu düğmelerin bu model fırınlarda kronik bir problem olduğunu öğrendim. Düğmeleri piyasa da araştırdım fakat bulamadım. 3 adet basit düğme yüzünden fırını kullanamaz olduk. Simfer gibi bir firmanın fırınını böyle basit bir düğme yüzünden kullanamamak çok üzücü. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

04 Nisan 2024 15:06 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın E., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

17 Mayıs 2024 00:03

4 Nisan da şikayetiniz tarafımıza ulaştı size en kısa zamanda dönüş sağlayacağız demenize rağmen 16 Mayıs oldu ne dönüş yaptınız ne de mağduriyetimi giderdiniz.

Demirhan
Demirhan

Simfer marka 7306 fırım sahibiyiz fırın ayar düğmeleri zamanla deforme oldu işlevini kaybetti ama hiçbir yerde ayar düğmelerini bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Muhammet

27 Mart tarihinde aynı konu hakkında bir şikayetim oldu aradan 6 ay geçmesine rağmen firma hiçbir işlem yapmadı. Yaptıkları tek şey Buraya en kısa sürede tarafınıza dönülecektir yazmak. Simfer gibi bir firma nasıl böyle duyarsız olur anlamış değilim.

Yasemen sonuçtan çok memnun

Yasemen
09 Aralık 2023 22:13
"Düğmeler servis tarafından monte edildi teşekkürler Simfer"
Semra sonuçtan çok memnun

Semra
25 Ocak 2025 16:06
"Şikayetvar a başvurduktan sonra Simfer servisinden aradılar Selda hanım sorunlarımı dinledi ve çok yardımcı oldu servisi yönlendirdi ürünümün garanti süresi geçmesine rağmen servis hiç ücret talep etmeden ilgilendi ve magduriyrtim giderildi Teşekkür"

Havva
03 Eylül 2024 15:13