Kerem sonuçtan çok memnun

19 Aralık 2024 22:02
Kerem'in Teşekkür Mesajı
“15 ocakta fırın teslim edildi. Süreçteki yardımlarından dolayı genel merkeze, Kayseri fabrikaya ve özellikle Selda hanıma teşekkür ederim. Süreci anlayışlı ve çözüm odaklı yönetti.”

Mutfakta kullandığımız Simfer markalı set üstü ocağımız yemek yaparken cam olan üst kısmı ani bir şekilde patladı cam tuzla buz oldu. Benzer şikayetleri okuyunca açıkçası moralim çok bozuldu. Umarım firma malının arkasında durur. Garantisi devam ediyor. Eşim ve çocuğumuz zarar görebilirdi. Bu konuda bu marka ürünlerin üreticilerden geri dönüş bekliyorum.

20 Aralık 2024 08:16 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Y., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

21 Aralık 2024 09:14

Sorunumla ilgili olarak 20.12.2024 cuma günü Simfer merkez tarafından arandım Selda hanım çözüm sürecinde çok olumlu yaklaşım gösterdi. Öncelikle geçmiş olsun dileklerini ileterek camın değişiminin garanti kapsamında müşteri memnuniyeti olarak ücretsiz yapılacağını camın stoklarında olmaması durumunda fırının değişiminin yapılacağı bilgisi verilerek Servise yönlendirme yapıldı. Sonrasında servis tarafından arandım. Fırının fotoğraf ve sesi numarasını göndermemi sonrasında Değişimin ücret karşılığı onay vermem durumunda yapılacağı bilgisi verildi. Bunun üzerine genel merkezin ücretsiz yapılacağı hakkındaki bilgisini ilettim. Akabinde genel merkezi tekrar arayarak Selda hanımla tekrardan görüştüm ve danışmanın yanlış bilgi verdiğini tekrardan servisle görüşüp bilgi vereceğini belirtti. Kısa zaman sonra tekrar servis tarafından arandım hatalı bilgi verildiğini parça için fabrika ile iletişime geçip bilgi vereceklerini ilettiler. Şimdilik süreç olumlu ilerliyor. Fabrikadan gelecek sonuca göre tekrardan bilgilendirme yapacağım. Süreçteki yardımlarından ve yaklaşımımdan dolayı Selda hanıma teşekkürlerimi iletiyorum

30 Aralık 2024 10:42
simfer-set-ustu-ocaginin-cami-patladi-guvenlik-endisesi-1.jpg

Süreç ile ilgili genel müdürlüğün yönlendirdiği teknik servisin ilgilenmemesi neticesinde genel merkezi 25.12.2024 tarihinde tekrar aradım. Bunun üstüne servis tekrardan geri dönüş yaparak öncesinden göndermiş olduğum fırının seri numarasını ve fotoğraflarını tekrar göndermemi istediler. Servise fotoları gönderdiğimi süreci oyaladıklarını bildiren bir konuşma yaptım. Fırının modeli belli (1226) üst camın farklı olmayacağını bildirdim. Akabinde akşam fırının arkasında yer alan barkodlu etiketi tekrardan servisin WhatsApp numarasına gönderim. 2 gün sonra servis tarafından tarafıma ocak ile ilgili 5 Ocak gibi çıkış yapılacağın bilgisi verildi. İnşallah...

05 Ocak 2025 15:52
Simfer Set Üstü Ocağının Camı Patladı: Güvenlik Endişesi

Fırının camının sın görüntüsü. Ocak kullanılamaz duruma geldi. Cuma günü Simfer genel merkezden Selda hanım aradı. Ürün camının tedarik edildiği servise gönderileceği bilgisi verildi. 7-8 Ocak gibi servisin iletişime geçeceği bilgisini verdi. İlgisinden dolayı teşekkür ederim. Servisten geri dönüş bekliyorum

07 Ocak 2025 16:10

Genel merkez müşteri ilişkilerinden Selda hanıma özellikle süreçteki yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

15 Ocak 2025 20:37

Davut sonucu yetersiz buldu

Davut
24 Nisan 2024 18:19
Yüksel sonuçtan çok memnun

Yüksel
09 Şubat 2025 13:22
"Çözüm odaklı çalıştığınız için teşekkür ederiz."

Simfer Ocak Camı Patladı!

Fikret
04 Aralık 2023 18:27
Simfer Ocak Camı Patladı!

Harun
10 Ağustos 2024 17:48