Murat sonuçtan hiç memnun değil

Silverline Davlumbaz Motoru Fabrikasında Yok!

28 Aralık 2023 17:35

2023 yılının 7. Ayında Silverline marka davlumbaz aldım. Satarken "biz ünlü markaların motorlarını temin eden firmayız" dediler. Lakin ben bundan ziyade param yerli üretime nasip olsun istedim. Aldıktan Kısa bir zaman sonra bozuldu. Yetkili servisi çağırdım motor probleminden dolayı değişim için sipariş verdiler. Fakat haftalar geçmesine rağmen motor gelmedi servis fabrika göndermedi diyor müşteri hizmetlerini arıyorum. Fabrika da motor yokmuş! Diyorlar. Daha sonra ki aramalarımda da size geri dönüş yaparız diyorlar ama dönüş falan yok günü kurtarma taktiği sadece. Bu sitede yorumlara baktım aynen diğer müşterilere yaptıkları gibi banada bir araştırma yapalım neden gönderilmedi diyor fakat asla geri dönüş yapmıyorlar. Bu nasıl bir bakış açısıdır marka vermeyeyim ama 9 yıl önce aldığım televizyon bozulduğunda servis çağırdım ekran siparişi verdiler aradan 1 hafta geçmeden geri dönüş yapıp ekran tedariği uzun sürecek bu yüzden sizin eski TV niz yerine sıfır TV veriyoruz eski TV nizin ekran fiyatına. Sıfırı yaklaşık 6 katı fiyattayken bana 6/1 fiyatına hediye ettiler. Üstelik 2 yıl da Garanti verdiler. Nerede ecnebi diye hor gördüğümüz markaların müşteri anlayışı nerede yerli markalar takdirinize bırakıyorum. Halen daha motor bekliyoruz 1 aydır evimizde ağır kokacak yemek pişirmeden bakalım nereye kadar sürecek bu bekleme. Rica etsem bana yardımcı olur musunuz?

Murat
Murat
16 Ocak 2024 14:50

2. Aya doğru gidiyoruz. Halen gelmedi motor pek de ümitli değilim geleceğine dair sadece halkı bu firmanın müşteri anlayışını göstermek için yazıyorum

02 Ocak 2024 09:51
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Silverline Elektrikli Ocakta Süregelen Servis Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

27 Haziran 2025 16:04
Silverline Elektrikli Ocakta Süregelen Servis Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 11:25
Silverline Fırın'ın Tahribatı Sonrası Yaptığım Şikayetin Reddedilmesi
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 16:25
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 14:47
Silverline Kategorileri