Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ürün Teslim Etmeme

02 Nisan 2024 12:07

29.03.2024 Cuma günü Siemens Yetkili Bayii Alsancak Elektrikli Ev Aletlerinden 1 adet EQ6 Plus s700 Dark Inox TE657319RW satın aldım. Online kanallardan fiyat daha uygun olduğu için tercihim bu yönde oldu. Ödeme aşamasına gelindiğinde gitmiş olduğum bayiiden teslim alabilmem için bayii tarafından kod verildi. Kod sonrasında onayın uzun süre gelmesini bekledik gelmeyince de bir sonraki gün almak üzere mağazadan ayrıldık. Ertesi gün yine aynı problem yine uzun bekleyiş. Müşteri hizmetleri arandı hiçbir sonuç yok 1 saate yakın mağazada bekledik. Mağaza yetkilisi bir anda kod yanlış mı yazıldı acaba diye sorduğunda bayi kodunun yanlış olduğu anlaşıldı. Kendisi tarafından kod yanlış verilmiş. ( 2 kez kodu doğrulatmama rağmen ) Müşteri hizmetleri defalarca arandı, bu kod hangi mağazanıza ait sorusuna bir türlü cevap verilmedi. 10 dan fazla arama var ama hiçbir sonuç yok. Sürekli geri aranacaksınız tek bildikleri cevap bu. Verdikleri koda ait bir bayii yok, yapılan bir hata var ama çözüm de yok. Ödemesini aldığınız bir ürün için müşteriyi böylesine zora sokmak neden. Ev adresim belli en yakın bayii alışveriş yaptığım Alsancak Elektrikli Ev Aletleri ne sebeple sorunu çözemiyorsunuz sürekli ilgileniyoruz, genel müdürlüğümüz inceliyor. Neyi inceliyorsunuz ödeme yapıldı sadece bir hata o da bayiniz yüzünden ben mağdur oluyorum. Bugün 5. Ci gün ve 1 adım yol alamadınız. Aynı mağazadan birden fazla beyaz eşya alacaktım ama tavrınız ve çözümsüzlüğünüz ne yazık ki beni bu kararımdan vazgeçirdi. Markanıza olan güvenim ne yazık ki sarsıldı ve asla tercih ya da tavsiye nedenim olmayacaksınız. Yanlış verilen kod 7000129926 doğru olan kod ise 7000129906. Bedelini ödemiş olduğum ürünümün en kısa sürede tarafıma teslim edilmesini istiyorum. Konu ile ilgili de acil aramanızı istiyorum.

02 Nisan 2024 13:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

02 Nisan 2024 13:35

Harika bir cevap ve çözüm bütün sıkıntı sizin otomatiğe bağladığınız cevaplarda. Çözüm nerede yok. Ben sizden bu cevabı değil sorununuz çözüldü cevabını bekliyorum.

04 Nisan 2024 13:53

Ürünün yakınımdaki bayide olmasına rağmen ve kendim gidip alabilirim denmesine rağmen sonuç yok

Sencer sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 12:49
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Siemens'ten Satın Aldığım Ürünler 5,5 Aydır Teslim Edilmedi, Mağduriyetim Giderilmiyor

16 Haziran 2025 11:52
Melih sonuçtan memnun

18 Temmuz 2023 12:44
"Siemens problemi çözmek için elinden geleni yaptı. 3-4 defa benimle iletişime geçtiler. teşekkürler. Belirtmem gereken onların da çaresiz kaldığı Horoz Lojistik'in kronik bir probleme dönüşmüş olması"

23 Eylül 2024 13:21

Siemens Ev Aletleri Kategorileri