Siemens İQ700 Buzdolabı Arızası

13 Eylül 2024 10:40

15.03.2024 tarihinde Ankara Eryaman Kashmir AVM de bulunan Siemens bayisinden İQ700 model buzdolabı satın aldık. Dolapta bir ay geçmeden soğutma sıkıntısı ve küflenme sorunları oluştu. Dolap aksamaları kamyon sesi gibi çalışma sesi çıkarttı. Yiyecekler küflendi ve aşırı sesli çalışmaya başladı. Bizde yetkili satıcı aracılığı ile servis talebinde bulunduk. Bir hafta sonra cihaza test cihazı bağlandı. Cihaz bir hafta ölçüm yaptı ve servis tarafında ana merkeze gönderilmek üzere alındı. Daha sonra aradan 20 gün geçmesine rağmen dönüş olmadı. Bizim ısrarla aramalarımız sonucu Siemens merkez servisindeki yetkili ve bayi cihazın %90 arıza nedeni ile değişeceğini belirtildi. Ancak yaklaşık bir hafta sonra arandık ve cihazın tamir edileceği söylendi. Cihazın tamir edilmesini istemiyorum. Değişim yapamayacaklarını sadece tamir edebileceklerini söyleyip başka türlü yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Siemens firması bize ayıplı mal satışı yapmış ve sonrasında değişim yapmayıp tamir edileceğini belirtmiştir. Cihazın geri alınmasını ve paramın iade edilmesini talep ediyorum. Kesinlikle değişim ve tamir olayını kabul etmiyorum. Alınan dolap en üst model olup sorun çıkarsa yenisi ile değişim yapılacağı beyan edilerek bayi tarafında bize satılmıştır. Böyle büyük bir işletmenin sorumsuz davranışı karşısında şaşırmış durumdayım. Paramın iadesini istiyorum. Firmadan aynı yıl içinde tüm beyaz eşyalar yeniledik ancak sorumsuz ve vurdumduymaz tavırlar ile geri dönüş aldık.

siemens-iq700-buzdolabi-arizasi-1.pdf
13 Eylül 2024 10:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 16:40

Siemens Buzdolabı Mağduriyeti: Çözüm Bekliyorum!

12 Ekim 2024 11:59

28 Nisan 2025 20:02