Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 17:19

Siemens ankastre set aldım, ocak üstü demirleri henüz alalı 1 ay olmuşken paslandı. Müşteri hizmetleri ile görüştüm 1 ay içinde elimizle yıkadığımız halde makineye bile atmadık ama kullanıcı hatası deyip geçtiler. Tüm evde ki beyaz eşyalarımızı ikinci ele verip hepsini Siemens yaptık ama pişman olduk. Öncesinde çamaşır makinesi kurutma makinesi arızalı çıktı, sonra fırının lambası 1 aylık iken patladı şimdi de bu demirler paslandı, Siemens kaliteli değilmiş bunu anlamış olduk.

04 Eylül 2024 14:57

7 Ay önce almış olduğum Siemens Iq500 kurutma makinesi her açılışta cre hatası veriyor kalıyor makine, Servisi aradığımız da bilmiyoruz öyle bir kod bizim sistemde gözükmüyor diyor, isterseniz arıza kaydı oluşturalım arkadaşlar gelir bakar 600 TL alır diyor. Garantili cihaza neden 600 TL veriyim hiç mi bilen yok bu hatayı nereden aldım Siemens çok pişmanım. Evimdeki tüm beyaz eşyam Arçelik marka idi sorunsuz kullandım 12 yıl boyunca halende çalışıyordu bir delilik yaptık tüm beyaz eşyayı Siemens ile değiştirdik başım beladan hiç kurtulmadı sürekli sorun.

Ek
24 Temmuz 2024 17:26 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Hüseyin
24 Temmuz 2024 17:53

Yardımcı olan olmadı.

Rasit sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 10:33
Siemens Ev Aletleri Elektrikli Ocak Hayal Kırıklığı
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 15:36
Ayşe sonuçtan çok memnun

04 Eylül 2024 16:32
"Genel Müdürlükten Bahar isminde çok tatlı bir hanımefendi ulaşarak, mevcut problemi hemen çözdü. Çok teşekkürler ve iyi ki Siemens"
Nağme sonuçtan memnun

27 Ekim 2023 13:24
"Çözüm süreci çok uzun sürdü. Yine de nezaket kuralları gereği teşekkür ederim."
Siemens Ev Aletleri Kategorileri