Rasit sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 10:33

Yıllardır beyaz eşya konusunda tek marka olarak Siemens kullanırdım. Son yıllarda aldığım ürünlerde bariz kalite farkı görmeye başladım ama bu son aldığım ocakla beraber benim için Siemens bitti. Yaklaşık 1 ay önce elektrikli ocak olarak yüksek fiyatlı, kaliteli (! ) ürününü aldığımızı düşünerek Siemens tercih ettik. Ürün 15 gün sonra cam içinde erimeler ve kraterler oluşmaya başladı. Biz de herhalde üretim hatası olduğunu düşünüp servis çağırdık. Servis çalışanı müşteri memnuniyeti umurumda değilmiş gibi geldi ve direkt müşteri hatası deyip 1 aylık ürün için bir de servis ücreti aldı. Tabii ki verdik. Sorun para değildi. Aldığım ürünün 1 ayda normal kullanımda nasıl olduğunu görmeniz için fotoğraf ekliyorum. Bir daha asla Siemens ürünlerini almam, başkasına da aldırmam. Zaman içinde önerip de aldırdığım insanlara uzak durun mesajı vermekten yoruldum. Arkadaşlar, ürünleri çok kalitesiz ve müşteri hizmetleri artık hiç yok. Eskiden kalitesi ile götürüyordu, o da olmazsa müşteri hizmetleri ama şimdi ikisi de yok.

02 Eylül 2024 10:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Rasit
Rasit
13 Eylül 2024 11:55

Hiçbir şey olmadı beklentilerimiz de bu yöndeydi zaten, Bu tarz firmaları her yerde paylaşıp daha çok insani bilgilendirmek vazifemizdir. Parayı al sonra ürün bozulursa görmezden gel Almanya'da yapamayacakları şeyleri Türkiye'de sorunsuz yapabiliyorlar. Bakalım Tüketici Hakem Heyeti ne diyecek. Mevzu parası ya da ürün değil ama göstermedikleri sorumluluk bilincinden dolayı asla Siemens bir daha evime sokmam başkasına da aldırmam.

Ayşegül sonuçtan memnun değil

01 Kasım 2024 13:20
Canan sonuçtan çok memnun

09 Ekim 2023 15:43
Siemens Ev Aletleri Elektrikli Cam Ocağım 10 Günde Çatladı
Derya sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 15:43
Kusurlu Ürünümün Değişimi Yapılmıyor Mağduriyet Ve Siemens
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 22:22
Siemens Elektrikli Ocak: İkinci Kullanımda Eriyen Gözü