Serpil sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 15:36

Siemens marka ankastre seti aldım, 3'lü (davlumbaz, fırın ve ocak). Fırını kullanmaya başlayınca, içinde tabanda vuruk gibi içeriye bir göçük olduğunu fark ettim. Müsait olduğum bir zaman servis çağırdım. Davlumbaz da kendi kendine çalıştığı için gelen ustaya fırını da gösterdim ve kullanıcı hatası dedi gitti. Fırına bir şeyin düşüp de metale bu şekilde zarar vermesi imkansız; zaten fırının kendi tepsileri dışında bir şey kullanmıyorum. Zaman içinde fırının içindeki göçükler artmaya başladı ve tekrar servis çağırdım. Baktı ve ilk aldığınızda kullanmadan önce söyleseniz değişim yapılırdı ama şu an hiçbir şey yapamayız, gerekirse şikayet edebilirsiniz diye cevap verdi. Sorunla ilgili resimlerden de anlaşılacağı gibi, oluşan deformasyonun kullanıcı hatası olması imkansız. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Umarım kalite diye satın alıp aynı işi gören diğer ürünlerden daha çok para ödediğimiz firma, sattığı ürünün arkasında durur. Aksi takdirde çok para verip de bilinen markayı almanın hiçbir mantığı kalmamış olacak.

02 Ekim 2024 16:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Serpil
02 Ekim 2024 17:07

Çok kısa sürede dönüş yapıldı ve maalesef kullanıcı hatası deniliyor teknik olarak imkansızmış. Peki bunu ben nasıl yapmış olabilirim dediğim zaman da bilemeyiz bir şey düşürdünüz cevabını alıyorum sadece fırın tepsisi ve Izgara üzerine tepsi koyarak kullandığım fırının nasıl bu hale geldiği konusunda hiçbir fikrim yok. Marka diye güvenip boşuna çok para vermeye gerek yokmuş sıradan bir ürünü almak daha mantıklı nasılsa ikisi de kısa süre sonra çöp olacak. Yıllarca kullandığım bir markanın ürünlerinden artık uzak duracağımdan ve etrafımdaki insanlara da uzak durması gerektiğinden bahsedeceğimden emin olabilirsiniz.

Serpil
02 Ekim 2024 17:30

"Emaye işleminde metal-emaye ara yüzeyinde tutunmayı sağlayan demir oksit tabakasının oluşması ile açığa çıkan hidrojen atomunun sac malzeme içine girmesi ve soğumayla beraber sac malzemeden uzaklaşmak istemesi emaye üzerinde hidrojen kaynaklı balık pulu hatasına neden olabilmektedir " termal şok ya da termal gerilmeler gibi birçok nedenden kaynaklı emaye üzerinde deformasyonlar oluşabilmektedir şeklinde internet ortamı üzerinden birçok bilgiye ulaşılabilir. Kısa bir süre içinde elde ettiğim bilgiler üzerinden şunu söylemeliyim ki Markanın kullanıcı hatası dediği görseldeki sorunun üzerinde çalışma yapıp kalitesini arttırmak yerine tüketiciyi suçlaması sadece kendi kalitesini düşürecektir.

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
20 Ekim 2024 00:19
Siemens Ürün Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
İrem sonuçtan memnun

İrem
08 Temmuz 2024 12:55
"Aksaklıklar her ne kadar işlerimi ertelemiş olsa da geri dönüş sağlanıp en kısa sürede servis sağlandı. İlginiz için teşekkür ederim. Özellikle kurulum için gelen Yılmaz beye emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi çok ilgiliydi."
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
12 Eylül 2023 15:37
10 Günlük Siemens Marka Ocağın Boyası Attı
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
26 Ağustos 2023 17:25
Nağme sonuçtan memnun

Nağme
27 Ekim 2023 13:24
"Çözüm süreci çok uzun sürdü. Yine de nezaket kuralları gereği teşekkür ederim."
Siemens Ev Aletleri Kategorileri