Siemens Ev Aletleri İlk Kurulum Ücreti.

11 Aralık 2023 12:14

Siemens marka çamaşır makinesi aldım, ürün 11.12.2023 tarihinde teslim edildi. Kurulum için servisi aradım, eğer eski makinemiz yerindeyse çıkarmak için 425 TL ücret talep ederiz dediler. Ürünü satarken bundan bahsetmiyorlar! Çamaşır makinesini olmadığı için değil, değiştirmek için aldım; tabii ki eski makine yerinde olacak. Bir çeşme bağlantısı ve elektrik bağlantısını sökmek için ücret talebi çok saçma. Diğer firmalarda böyle bir şey yok. Siemens sanırım 'pişmanlık' demekmiş, daha kurulmadan ürünle bunu gördük.

11 Aralık 2023 13:17 (Şikayetten 1 saat sonra)

Nizamettin
Nizamettin
11 Aralık 2023 13:34

Bu ücret ilk başta bana saçma geldi ama yetkili arkadaş açıklama yapınca gerekli olduğunu anladım, sonuç olarak herkesin makinesi hemen çıkarılacak yerde değil, servisin bir zaman kaybı var istenen ücrette haklılar ama miktarı biraz daha uygun olabilir. Teşekkürler

02 Temmuz 2024 17:11
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 21:51
Siemens Müşterilerine Beklenen Kaliteyi Sunamıyor