Siemens Ev Aletleri Çamaşır Makinem Kokuyu Hapsediyor!

Siemens Ev Aletleri Çamaşır Makinem Kokuyu Hapsediyor!
Eren
11 Mayıs 2024 11:489.284

Siemens marka ıq500 çamaşır makinemizi 2022 yılında satın aldık. Ancak 11.05.2024'e kadar üç defa deterjan ve yumuşatıcı kokusu gelmemesi problemi nedeniyle servisi çağırmamıza rağmen, servis tarafından sorun çözülemedi. Her seferinde makinede bir sorun olmadığı bilgisi verildi, fakat sorun devam etti.

Süreç can sıkıcı hale gelmeye ve mağduriyet yaşatmaya başladı. Sorun düzeltilmediği için serviste geçirilen süreler nedeniyle mağduriyet yaşıyoruz. İlk kullanımdan itibaren çıkan çamaşırlar hiç kokmuyor. En iyi markalardan önerilen Yumoş deterjan ve yumuşatıcı kullanmama rağmen, çamaşırlarımız deterjan ve yumuşatıcı kokmuyor. Makineden yeni çıktığında ve sonrasında temiz kokmuyor.

Bu konuda üç kez servis çağırmamıza rağmen, servis makinede bir sorun olmadığını bildirdi ama sorun sürüyor. Yeni evlendiğimiz dönemde övgüyle satın aldığımız idos çamaşır makinesinden hiç memnun kalmadık. İnternette okuduğumuz yorumlar da genel bir memnuniyetsizliği yansıtıyor.

Yaklaşık iki yıldır mağdur edildik ve idos çamaşır makinesini bir daha tercih etmeyeceğim. Konuyla ilgili yetkililerden bir dönüş alamazsam ve mağduriyetim devam ederse, hakkımı tüm gerekli mercilere bildirerek arayacağımı belirtmek isterim.

11 Mayıs 2024 14:31 (Şikayetten 2 saat sonra)

Nur
Nur
15 Aralık 2024 17:35

Merhaba, aynı sorun bizde de var. Çözümlenebildi mi?

Selma
16 Kasım 2023 22:007.905

Siemens marka IQ300 çamaşır makinesini mayıs 2022 tarihinde aldım, servis tarafından evdeki prizlerin/tesisatın ve kulla...

1 Destek1 Yorum

Siemens Çamaşır Makinesi: Deterjan Kokusuz Ve Islak Çamaşır Sorunu

Şirin
25 Kasım 2024 12:101.985

2022 yılında Siemens Q500 İ-dos 9 kg lik çamaşır makinesi aldık. Aldığımız günden beri sıkıntı yaşıyoruz. Servisi aradık...

1 Destek

Tümünü Gör
Siemens Ev Aletleri Kurulum Olmadı, Ürünüm Bekliyor

Siemens Ev AletleriKurulum Olmadı, Ürünüm Bekliyor

Şirvan
Siemens Yetkili Servis Tutumu

Siemens YetkiliServis Tutumu

Efekan
Siemens Makine Çok Sesli Çalışıyor Ve Giysilerde Koku Var!

Siemens Makine ÇokSesli Çalışıyor Ve Giysilerde Koku Var!

Gülnur
Siemens Ev Aletleri Değişim Yapmadı!

Siemens Ev AletleriDeğişim Yapmadı!

Kübra
Siemens Çamaşır Makinesi Sorunları

Siemens ÇamaşırMakinesi Sorunları

Onur
Siemens Deterjan Koyma Bölümü Hep Paslanıyor!

Siemens DeterjanKoyma Bölümü Hep Paslanıyor!

Kübra

Öne ÇıkanKonular