Hilal sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 14:35

20.05.2023 tarihinde aldığım buzdolabının kullanmaya başladıktan altı ay sonra kapakta sararma meydana geldi. Servis çağırdım; gelen servis, yanında getirdiği ilaçla sildi ancak sorun devam etti. Bir süre sonra başka bir servis geldi. O da aynı işlemi yaparak, sorunun cihaz kaynaklı olduğunu ve büyük ihtimalle kapak değişimi gerekeceğini söyleyerek ayrıldı. Bu süreç üç ayı buldu. Daha sonra Siemens merkezi tarafından aranarak kullanıcı hatası olduğu ve kapak değişiminin yarısının tarafımızca karşılanması gerektiği belirtildi. Biz bu teklifi kabul etmedik. Ancak firma tarafından 'kesin emir' denilerek kullanıcı hatası olarak işlem yapıldı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmak üzere Söke Siemens servisinden evrak istedim. Evrakta, başvuru nedeni olarak 'boya atığı' yazılmıştı; oysa benim şikayetim kapaktaki sararmaydı. İkinci dikkatimi çeken husus ise teknisyen M**** Ç***** adıydı. Bu kişi beş ay önce işten ayrılmış ve ürünü hiç görmemişti. Adına sahte teknik servis evrakı düzenlenmişti. Farklı bir bölgeden, Kuşadası ve Didim servisleri dışında, servis talep ediyorum. Kuşadası servisi kardeş, Didim servisi ise yakın arkadaş olduğu için onlardan hizmet almak istemiyorum. Merkeze lekelerin arttığını belirttiğimde, 'kimyasal kullanılırsa artar' denildi. Eğer hata varsa, bu servisten gelen kişilerin hatasıdır. Ben kapakların ücretsiz değişimini talep ediyorum. On yıl boyunca Siemens ürünlerini sattım ve bu yaşananlar için çok üzgünüm. Dünya markası Siemens'in bizi bu kadar uğraştırması yazık. Servisten gelen rapor, fatura ve dolabın fotoğrafı ekte yer almaktadır. İncelenmesini rica ediyorum.

17 Mayıs 2024 14:37 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Hilal
Hilal
18 Mayıs 2024 14:40

20.05.2023 tarihinde aldığım buzdolabı 6 ay sonra kapakta sararma oldu eve gelen servis yanında getirdiği ilaçla iki farklı zamanda gelip silmesine nazaran çıkmadı ve aksine git gide sarı lekeler çoğaldı Söke Siemens sevisinin dediği kelime fabrikasyon bir hata kapak değişimi olacaktır diye fakat müşteri hizmetleri arayıp 3 bin tl karşılığında kapağınızı değiştire bileceğini söylüyor 6 ay kullanılmış bir dolap üç ay da sizden gelen servis ve sizden gelen cevap bekledik ona keza leke kendiliğinde çoğalması cabası bu hata nasıl kullanıcı hatası olabilir ve servisin tuttuğu sahte rapor ekte ocak ayında işi bırakmış bir personelin adını kullanarak teknisyen kararı diye yazmış eve gitmeyen ürünü görmemiş bir kişi nasıl ürün hakkında yorum yapar sahtekarlıktan başka hiçbir şey değil kos koca dünya markası Siemens 3 bin tl nin arkasına düşüp servisin ve kendi hatalarını müşteriye mal ediyor yazık Ve müşteri hizmetleri beni arayıp olayı anlatmama nazaran hala üç bin tl ücret istemesi Ve serviste açılan rapor boya atması diye açılmış fakat benim sorunum sarı lekelerdi bana kapak değişimi olacak diyen servis rapora farklı şeyler yazılmıştır Hakkımı helal etmiyorum sebep olan haksız oldukları halde hala utanmadan para istemesine şikayetçiyim hepsinden benim madurluğumun giderilmesini istiyorum en kısa zamanda sorunum çözülmesini istiyorum

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 10:28
Siemens Buzdolabında Pas Lekesi Sorunu!
Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 22:47

19 Şubat 2024 18:41
Siemens Buzdolabı Kapak Paslanma Sorunu
Siemens Buzdolabı Kapak Paslanma Sorunu
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2025 09:40
yeni-alinan-siemens-buzdolabinda-kusurlar-ve-haksiz-kapak-degisim-ucreti-talebi-1.jpg
Bulut sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 23:01

Siemens Ev Aletleri Kategorileri