Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 22:47

2022 yılında aldığım buzdolabı, bina asansörüne sığmadığı için kapakları sökülerek eve taşınmış ve garantisi başlamıştır. Ancak dolabı sadece 3 ay kullanabildik. İki gün önce fark ettiğimiz üzere, dolabın alt ve üst kapağında küflenmeler meydana gelmiş. Bugün servis geldi. Servis, kullanıcı hatası olduğunu ve değişim yapılmayacağını belirtti. Ben dolabın tamamen değişmesini ve hatalı olduğunu ifade ediyorum. Eğer dolap tamamen değiştirilmezse Tüketici Hakları'na başvuracağımı belirtmek zorundayım. Sadece kapakların değişimini kabul etmiyorum, çünkü dolabın tamamında sorun var. Dünyanın en iyi beyaz eşya markası olarak tanıtılan bu üründen tonlarca para ödeyerek aldığımız hizmet bu olmamalı, bu durum kesinlikle kaliteli bir hizmet değil. Bütün beyaz eşyalarım Siemens marka olmasına rağmen sadece bu dolapta problem yaşıyorum. Bu durumun sorumlusu 3 aydır düzenli olarak kullanan ben olamam. Bu sorunu Tüketici Hakları'na taşımak durumundayım. Model adı: KG86NAID1N

21 Aralık 2023 14:19 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merve
02 Ocak 2024 12:58

Hala bir dönüş yapılmadı konu ile alakalı. Süreç neden bu kadar uzun sürüyor anlamadım.

Mehmet sonuçtan çok memnun

Siemens Buzdolabında Kapak Ve Kulp Kusuru, Garanti Kapsamında Değişim Talebi Reddedildi

10 Ekim 23:06
"İletişim kuruldu. Babamın rahatsızlığından dolayı şehir dışına gitmek zorunda kaldım. Daha sonra müşteri hizmetleri beni tekrar aradı, durumu anlattım. Yeniden bildirmem durumunda yardımcı olup olamayacaklarını sordum, onlar da yardımcı olacaklarını belirttiler. Daha sonra yeniden bildirimde bulunacağım. Umarım yardımcı olurlar. Şu ana kadar her şey iyiydi, inşallah bundan sonra da her şey iyi olur ve Siemens müşterisine sahip çıkar."
siemens-buzdolabinda-kapak-ve-kulp-kusuru-garanti-kapsaminda-degisim-talebi-reddedildi-4.jpg
siemens-buzdolabinda-kapak-ve-kulp-kusuru-garanti-kapsaminda-degisim-talebi-reddedildi-3.jpg
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Hayal Kırıklığı: 3 Yılda Bozuldu Ve Servis Sorunu

Belgin
06 Temmuz 2024 15:53
Siemens Buzdolabı Hayal Kırıklığı: 3 Yılda Bozuldu Ve Servis Sorunu
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
09 Mayıs 2024 21:30
siemens-marka-kg86-xxl-inox-buzdolabimizin-2-sene-dolmadan-paslandi-1.pdf
Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Bulut
23 Aralık 2023 23:01