Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Ankastre Setin, Fırın Tepsisi Ve Ocak Gaz Demirlerinin Paslanması.

09 Kasım 2023 19:34

Merhaba, Siemens marka ankastre setimdeki fırın tepsilerinde ve gaz ocağı demirlerinde paslanma nedeniyle müşteri hizmetlerinden servis talebinde bulundum. İlk gelen servis teknisyeni, bir tüketiciye nasıl hitap etmesi gerektiğini bilmeyen bir tavır ve üslupla 'kullanıcı hatası' diyerek olayı geçiştirdi. Durumu müşteri hizmetlerine izah ederek, teknisyenin tavırlarını ilettim. Müşteri hizmetleri, böyle durumlarda bilgilendirme yapmamız gerektiğini söyledi. İletmeme rağmen çözüm odaklı bir yaklaşım görmedim. Daha sonra gelen teknisyen, ürünün resimlerini çekti. Merkezdeki uzmanların incelemesi sonucunda fırın tepsilerinin değiştirilmesine karar verildi, ancak gaz ocağının kullanıcı hatası olduğu belirtildi. Fırın tepsilerinin değişimi kararı çıkarken, gaz ocağı için çıkmaması düşündürücü. Yasal yollara başvurmak için Tüketici Danışma Hattı ile iletişime geçtim. Bakanlık personeli, garantili ürünün tüketici hatasından dolayı olduğunun belirtildiği bir yazının verilmesi gerektiğini ve bu yazıyla Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabileceğimi söyledi. Müşteri hizmetleri ile tekrar iletişime geçtiğimde, servis ücreti alınmadığı için böyle bir yazının verilemeyeceği belirtildi. Birinci sınıf bir ürün olarak artık Siemens'i tercih etmeyeceğim. Ayrıca, temizlik için sadece Siemens markasının kendi temizlik malzemesinin kullanılması gerektiği belirtilmiş. Tüketici olarak benzer sorunlarla karşılaşmamak adına bu deneyimimi paylaşıyorum. Teşekkürler.

09 Kasım 2023 19:40 (Şikayetten 5 dakika sonra)

09 Kasım 2023 20:07

Çok teşekkür ederim Şikayetvar com'a, ancak bu kadar hızlı geri dönüş sağlanabilirdi, sosyal medya üzerinden başvuru olunca... Şikayetvar com, attığım görsel resimleri incelendi kullanıcı hatası olduğu söylendi, üretici firma olduğumuzdan dolayı resimlerden dahi anlaya bilmekteyiz dediler, nasıl bir kimyasal malzeme ile temizliğinin yapıldığını bilemediklerini ilettiler müşteri hizmetlerinden. Sanırım bir çok kez artık hakkımı aradığım için bıkmış ses ile karşılaşıyorum. Hiçbir şey İnsan sağlığından önemli değil, Siemens insan sağlığı olarak paslanan bir ürünü kullanıcı hatası olarak savunabiliyor şaşırtıcı. Ocak üstü kaplam paslanmaz altı metal paslanır Siemens tavsiye edilen temizlik ürünleri kullanılamazsa eğer, bunlar başınıza gelir gibisinden bir öngörü çıktı buradan. Ürünleri satarken neden bunlardan bahsedilmez dediğimde ise müşteri hizmetlerine, savunma yaparcasına, mağazalarımıza ileteceğiz dendi.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
07 Şubat 10:43
Siemens Ankastre Ocak ve Bek Kapaklarında Paslanma Ve Renk Atması Sorunu
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
02 Ekim 2024 15:36

Songül
28 Ocak 11:07
Siemens Fırın Tepsileri Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ankastrede Çatlak Ve Çözüm Bulunamaması

Fatih
14 Kasım 2024 15:57
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
24 Temmuz 2024 17:19