14 Ağustos 2024 14:534.687

Siemens'ten 5 ay önce eq 6 Plus s700 tam otomatik kahve makinesi satın aldım. Kendini temizleme özelliği var diye özellikle bu ürünü seçtim daha pahalı olmasına rağmen. Ama bugün kahve yaparken sütün çeken borudan kurtlar düştü. Hemen detaylı süt temizliği yaptırdım makineye. Altına koyduğum bardağın içine yaklaşık 10-15 tane kurt düştü. Makine hem açılışta hem kendini kapatırken temizlik yapıyor buna rağmen böyle oldu. Demek ki kendini temizleme özelliği var demeleri boş ve gereksiz işlem. Kim bilir fark etmeden kurtlu şekilde kaç tane kahve içtim. İnsan sağlığı ile bu şekilde oynanmaz

14 Ağustos 2024 15:04 (Şikayetten 11 dakika sonra)

21 Ekim 2025 14:36

Merhaba Seda hanım, servis neden size böyle bir sorunla karşılaştığınız ile ilgili detaylı bilgilendirme yaptı mı? Aynı ürünü almayı düşünüyorum fakat emin olamadın. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Siemens Eq 6 Plus Kahve Makinesi Su Kaçırıyor

27 Haziran 2024 21:491.009

Siemens eq 6 Plus tam otomatik kahve makinemiz var. Makineyi çok düşük kapasitede dört yıldır kullanıyorduk. Makinemiz b...

1 Yorum

Tümünü Gör