Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Dolabı Patlayacak Gibi Ses Çıkartıyor

20 Nisan 2024 10:09

Siemens marka buzdolabım için yakın zamanda servis çağırdım çünkü ses çıkarıyordu. 'Fişi çekin, buzlar erisin, düzelir' denildi. Bu öneriyi uyguladım ancak hiçbir ses değişimi olmadı; aksine ses arttı. İki buzdolabını da aynı zamanda aldım ve her ikisi için de garanti uzatma işlemi yaptırdım. Bir buzdolabının garanti süresi 02/04/2024'te, diğerinin ise 02/05/2024'te sona eriyor. İki dolabı da aynı zamanda alıp aynı zamanda kurdum. Şimdi her iki dolabımda da sorunlar olduğunu video kaydı ile belgeleyerek eklemek istiyorum. Konuyla ilgili firmanın yardımcı olmasını rica ediyorum. Daha önce aynı ürün için iki servis kaydı açılmış ve gaz kaçırma sorunu yaşanmıştı. Günlerce uğraşıldı, cihazın dengelemesi için. Ayrıca, en son servis ziyaretinde buzdolabı içindeki sararmaların normal olduğu söylendi.

20 Nisan 2024 15:51 (Şikayetten 5 saat sonra)

Özlem
Özlem
25 Nisan 2024 17:05

Gelen servis elemanları ilgilendi ancak sorunun neden kaynaklandığını bulamadılar genel merkeze videoları attılar ancak genel merkez çıkan seslerin normal olduğunu iletti gece saatlerinde alt kata kadar rahatsız eden ses nasıl oluyorsa normal sayılıyor anlayamadım ürünlerin garanti birimine 10 gün kaldığı için geçiştirdiniz sanırım ama bu yaklaşımınızdan hiç memnun kalmadım

Zafer
Zafer

Annitibariyle bizim Profilo marka dolapta bu şekilde sesler çıkardı 5 teknisyen geldiler en sonunda iade aldılar ama sorununuz nasıl çözüldü bilmek isterim

Bulut sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 23:01
Hakan sonuçtan çok memnun