Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Bağcılar Yetkili Servisin Sorumsuzluğu

07 Aralık 2023 23:38

2 sene önce almış olduğum Siemens IQ500 serisi çamaşır makinesi 1 ay önce kazan arızası verdi. Yetkili servis gelip inceledikten sonra arızayı giderdiklerini söylediler; fakat çamaşır makinesi 1 hafta sonra tekrar aynı arızayı verdi. Bunun üzerine servis gelip inceledikten sonra kayışı değiştirmeye karar verdiler, ancak 2 gün sonra yine aynı arızayı verdi. 04/12/2023 tarihinde servisi tekrar çağırdım; maalesef servis, aradan 5 gün geçmesine rağmen gelip inceleme yapmadı ve telefon çağrılarıma sürekli gün içinde gelip makineyi alıp atölyeye götüreceklerini söylediler; ancak beş gündür gelmediler. 1 aydır çamaşır makinemden düzgün bir şekilde faydalanamıyorum. Son 1 haftadır da çalışmıyor. En iyi marka olduğuna inandığımız Siemens çamaşır makinesinin 2 yıl olmadan arızalanmasına mı üzüleyim yoksa servisin bu kadar sorumsuzluğuna mı yanayım bilemiyorum. Kurumsal bir markanın yetkili servisinin bu tutarsız davranışları, benim nezdimde bu markaya olan güvenimi sarsmış olup, kalitesini ve kurumsallığını düşürmüştür.

08 Aralık 2023 10:19 (Şikayetten 10 saat sonra)

Siemens Ev Aletleri Müşteri Yetkilileri Ve Servis Şikayeti

Ahmet
29 Eylül 2023 13:45
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Veriyor Çözüm Bulunamıyor

Onur
25 Ekim 11:54

Gülden
02 Eylül 2023 18:07
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
02 Mayıs 2024 15:15
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
08 Ekim 2024 17:21