27 Ekim 2023 21:07

Siemens ankastre fırın aldım 1sene oluyor. Özellikle hamur işlerinde hiç altını kızartmıyor uzun süreli fırında tuttuğum zamanda poğaça tarzı hamurlarım sönüyor ve üst yanma derecesine geliyor. Poğaçalar donuklaşıyor açıkçası alt ayarı beyaz bırakıyor. Bunun için servis istedim. Problemi bir türlü çözemedim. Her türlü ayarda pişirme yaptım ama istediğim sonuç olmadı bir türlü servis elemanı geleceğini söylüyor ama bir problem görmezse eğer servis ücretini benden alçaklarını söylüyor. Bu bana çok saçma geliyor. Garantisi hâlâ devam etmesine rağmen benden ücret talep etmeleri beni rahatsız etti.

Ben problemin ne olduğunu öğrenmek için çağırıyorum zaten. Ben birçok ürünümü Siemens den almayı tercih ettim güvenilir bir marka olduğunu düşünüp mağduriyet yaşamamak için geçen senede bulaşık makinesinde aynı sıkıntıları yaşadım. Alır almaz problemliydi makine onu alıp götürdüler yerine yenisini gönderdiler ama fırın konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim eve gelip bakmaya benden ücret talep etmeleri çok saçma sorunumu çözme amaçlı kimseden destek göremedim 😔

28 Ekim 2023 10:34 (Şikayetten 13 saat sonra)

03 Temmuz 2024 18:46

07 Kasım 2023 14:54

30 Temmuz 2023 23:07
Siemens Fırın Performans Sorunu

17 Şubat 2025 20:52
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 17:10
Siemens Fırın Servis Sorunu ve Ücret İadesi Talebi